ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Η Παπαφωτίου MVP της 11ης αγωνιστικής (Pics)

Η Αθηνά Παπαφωτίου αναδείχθηκε πολυτιμότερη της 11ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών. Τρεις αθλήτριες του «τριφυλλιού» στην κορυφαία ομάδα της αγωνιστικής.

Παναθηναϊκός: Η Παπαφωτίου MVP της 11ης αγωνιστικής (Pics)

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Αθηνά Παπαφωτίου αναδείχθηκε KYANA MVP της 11ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών (που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 8/12 με την εξ αναβολής αναμέτρηση Λαμία-Πανναξιακός).

Η έμπειρη πασαδόρος του «τριφυλλιού» μπορεί να είχε έναν πόντο στο ντέρμπι αιωνίων με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οργάνωσε εξαιρετικά το παιχνίδι του ΠΑΟ που νίκησε τελικά με 3-1 παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σε δήλωσή της είπε:

«Αρχικά θέλω να πω ότι έλειπα πολλά χρόνια από την Ελλάδα και ειλικρινά είμαι χαρούμενη που επιστρέφοντας βλέπω ότι υπάρχει 5-6 πολύ ανταγωνιστικές ομάδες με αποτέλεσμα να παίζουμε συνέχεια δυνατά παιχνίδια. Αυτό νομίζω ήταν κάτι που έλλειπε τα προηγούμενα χρόνια και είναι πάρα πολύ καλό για το πρωτάθλημα», σχολίασε η έμπειρη πασαδόρος και συμπλήρωσε: «Από κει και πέρα ένα ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σίγουρα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Εμείς είμαστε χαρούμενες με τη νίκη και την πρώτη θέση, αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη, ενώ με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο φετινό πρωτάθλημα δεν υπάρχει χρόνος για να χαρείς μια μεγάλη ή αντιστοίχως να λυπηθείς από μία ήττα γιατί ακολουθεί το επόμενο παιχνίδι.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απλά στο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν σημαντική η γενικότερη εικόνα, με τις γεμάτες κερκίδες, την ωραία ατμόσφαιρα. Νομίζω ήταν κάτι ωραίο σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε και φυσικά πολύ περισσότερο για τον κόσμου του Παναθηναϊκό που είχε καιρό να πανηγυρίσει μια νίκη εις βάρος του αιωνίου αντιπάλου στο βόλεϊ γυναικών».

Όσον αφορά την προσωπική της διάκριση η Αθηνά παραδέχθηκε: «Κι αυτό είναι ένα στοιχείο που κάνει λίγο μεγαλύτερη τη χαρά αυτής της νίκης. Είναι μια αναγνώριση, αν και για να πω την αλήθεια την ώρα του αγώνα ένιωθα ότι όλες οι συμπαίκτριες μου έκαναν σημαντικά πράγματα για να κερδίσουμε».

Ανάμεσα στις κορυφαίες της 11ης αγωνιστικής της Volley League ήταν επίσης η Εύα Χαντάβα και η Πέννυ Ρόγκα.

Αναλυτικά η κορυφαία επτάδα:

Πασαδόρος: Αθηνά Παπαφωτίου (Παναθηναϊκός Α.Ο.) 1π. (1/6 επ.).

Ακραίες: Ευαγγελία Χαντάβα (Παναθηναϊκός Α.Ο.) 21π. (18/42 επ., 3 μπλοκ, 32% υπ. – 16% άριστες), Γιουνέσκα Ρόμπλες (Α.Ο. Λαμίας 2013)

Κεντρικές: Ιωάννα Πολυνοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.) 14π. (7/11 επ., 7 μπλοκ), Βιβιάν Αραούχο (Α.Ο. Λαμίας 2013) 9π. (5/10 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ).

Διαγώνια: Ντίσα Λέγκος (Ηλυσιακός Α.Ο.) 16π. (13/21 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ).

Λίμπερο: Παναγιώτα Ρόγκα (Παναθηναϊκός Α.Ο.) (λ, 69% υπ. – 50% άριστες σε 32 υποδοχές).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...