ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χαντάβα: «Ενθαρρυντικό που κερδίσαμε τα ντέρμπι στην έδρας μας – Ήμασταν ομάδα και ήρθαν τα αποτελέσματα»

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα της Volley League, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με την Έυα Χαντάβα να επισημαίνει τα σημεία-«κλειδιά» που έχουνε φέρει την ομάδα σε θέση ισχύος έναντι των αντιπάλων.

Χαντάβα: «Ενθαρρυντικό που κερδίσαμε τα ντέρμπι στην έδρας μας – Ήμασταν ομάδα και ήρθαν τα αποτελέσματα»

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα της Volley League, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με την Έυα Χαντάβα να επισημαίνει τα σημεία-«κλειδιά» που έχουνε φέρει την ομάδα, σε θέση ισχύος έναντι των αντιπάλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη λήξη του ντέρμπι η Εύα Χαντάβα:

«Με αυτό το τρίποντο κλείνουμε τον πρώτο γύρο στην πρώτη θέση και με σημαντική διαφορά από τον δεύτερο και τον τρίτο. Είναι πολύ ενθαρρυντικό που κερδίσαμε τα ντέρμπι στην έδρα μας και μάλιστα χωρίς βαθμολογική απώλεια.

Σήμερα παίξαμε πολύ καλά στο κομμάτι μπλοκ – άμυνα. Αυτό δείχνει ότι έχουμε δέσει ως ομάδα. Η μία αρχίζει και καταλαβαίνει το παιχνίδι της άλλη με αποτέλεσμα να βγαίνουν οι άμυνες. Είχαμε κενά διαστήματα, αλλά καλύψαμε και μεγάλη διαφορά στο τέταρτο σετ».

Με καθυστέρηση η έναρξη του Παναθηναϊκός – ΑΟ Λαμίας, στις 22.00 το πρώτο σερβίς
Με καθυστέρηση η έναρξη του Παναθηναϊκός – ΑΟ Λαμίας, στις 22.00 το πρώτο σερβίς 1.879 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός ότι πήρε μεγάλο βάρος στο αμυντικό κομμάτι: «Αυτό δεν είναι ομάδα; Καλύπτουμε η μία την άλλη. Ήμασταν ομάδα και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

loading...