ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χαντάβα: «Ενθαρρυντικό που κερδίσαμε τα ντέρμπι στην έδρας μας – Ήμασταν ομάδα και ήρθαν τα αποτελέσματα»

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα της Volley League, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με την Έυα Χαντάβα να επισημαίνει τα σημεία-«κλειδιά» που έχουνε φέρει την ομάδα σε θέση ισχύος έναντι των αντιπάλων.

Χαντάβα: «Ενθαρρυντικό που κερδίσαμε τα ντέρμπι στην έδρας μας - Ήμασταν ομάδα και ήρθαν τα αποτελέσματα»

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα της Volley League, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με την Έυα Χαντάβα να επισημαίνει τα σημεία-«κλειδιά» που έχουνε φέρει την ομάδα, σε θέση ισχύος έναντι των αντιπάλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη λήξη του ντέρμπι η Εύα Χαντάβα:

«Με αυτό το τρίποντο κλείνουμε τον πρώτο γύρο στην πρώτη θέση και με σημαντική διαφορά από τον δεύτερο και τον τρίτο. Είναι πολύ ενθαρρυντικό που κερδίσαμε τα ντέρμπι στην έδρα μας και μάλιστα χωρίς βαθμολογική απώλεια.

Σήμερα παίξαμε πολύ καλά στο κομμάτι μπλοκ – άμυνα. Αυτό δείχνει ότι έχουμε δέσει ως ομάδα. Η μία αρχίζει και καταλαβαίνει το παιχνίδι της άλλη με αποτέλεσμα να βγαίνουν οι άμυνες. Είχαμε κενά διαστήματα, αλλά καλύψαμε και μεγάλη διαφορά στο τέταρτο σετ».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός ότι πήρε μεγάλο βάρος στο αμυντικό κομμάτι: «Αυτό δεν είναι ομάδα; Καλύπτουμε η μία την άλλη. Ήμασταν ομάδα και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.