ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οικονόμου: «Κρατάω τη νίκη – Συνεχίζουμε ταπεινά τη δουλειά μας» (Vid)

Ικανοποιημένος από τη νίκη και το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός κλείνει τον πρώτο γύρο στην κορυφή του πρωταθλήματος, ήταν ο Απόστολος Οικονόμου μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για τη συνέχεια, αλλά και το πως έπαιξαν τακτικά οι «πράσινες».

Οικονόμου: «Κρατάω τη νίκη - Συνεχίζουμε ταπεινά τη δουλειά μας» (Vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Η αλήθεια είναι πως αν μου λέγανε πως με τόσο καλές και ισοδύναμες ομάδες θα είχαμε μόνο μια ήττα και αυτή στο τάι μπρέικ και θα ήμασταν 5 βαθμούς μπροστά δεν θα το πίστευα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στις κοπέλες. Ξεκινήσαμε μία βαριά προετοιμασία γιατί ξέραμε πως τα ματς είναι πολλά φέτος. Ξεκινήσαμε με rotation για να πάρουν όλες ρόλο και σιγά-σιγά φορμαριστήκαμε. Αυτό ήταν το πλάνο μας και για αυτό βλέπετε αυτή την εικόνα. Θεωρώ πως σήμερα κερδίσαμε δίκαια, χωρίς να πιάσουμε τοπ απόδοση.

Θεωρώ ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά μας πίεσε και ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα είναι μία νίκη ψυχολογίας και επιβεβαίωσης αλλά πρέπει να την ξεχάσουμε. Όχι μόνο γιατί έχουμε ευρωπαϊκά σε 2 μέρες αλλά επειδή είναι πολύ εύθραυστή η σεζόν και λίγο να χαλαρώσεις βλέπεις τι γίνεται σε αυτό το πολύ καλό πρωτάθλημα. Κρατάμε τους 5 βαθμούς, την πρώτη θέση και συνεχίζουμε ταπεινά και με σκληρή δουλειά». 

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την τακτική του στο ματς: «Ήθελα να κρατήσω την Μανωλίνα μέσα για να έχουμε υποδοχή και για να παίζουμε από το κέντρο που ήταν η πηγή απειλής μας. Γιατί αν εξαιρέσουμε την Γκρόθες είχαμε θέμα στο σκοράρισμα στις ακραίες και στη διαγώνια. Κάναμε ένα τρικ με την Χαντάβα και νομίζω μας βγήκε. Κρατάω πως αν και δεν παίξαμε καλά κερδίσαμε. Αυτό το ability, το να κερδίζεις ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ