ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο MVP «Βίγια», το σερί θετικών εμφανίσεων και η συνέχεια

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν σε ακόμα ένα ματς ο κορυφαίος για την ομάδα του, σε ένα χρονικό σημείο που ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς ψάχνει για πρωταγωνιστές.

Παναθηναϊκός: Ο MVP «Βίγια», το σερί θετικών εμφανίσεων και η συνέχεια

Ο Παναθηναϊκός πήρε το «τρίποντο» την νίκης κόντρα στον Ατρόμητο στο ρελαντί και με καλό ποδόσφαιρο και ολοκλήρωσε νικηφόρα τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα της Super League.

Για να έρθει το ξεκούραστο «τρίποντο» στο «Απ. Νικολαΐδης» κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, υπήρξαν πολλοί πρωταγωνιστές. Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, που δείχνει να επιστρέφει αγωνιστικά,  στον παίκτη που μπορεί βάσει δυνατοτήτων να προσφέρει πολλά πράγματα στο γήπεδο και να είναι μια μόνιμη πηγή κινδύνου για κάθε αντίπαλο.

Ο Λούκας από την επιστροφή του το περασμένο καλοκαίρι, έκανε μετρημένες πολύ καλές εμφανίσεις που θα θυμούνται με πρόχειρο υπολογισμό οι φίλοι της ομάδας, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει πιο ενεργή συμμετοχή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να νιώθει για την επιλογή του να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρα απ’ το αγωνιστικό κομμάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς για τον «Βιγια» και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, υπάρχει και το ψυχολογικό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει αρχίσει να ταιριάζει πιο πολύ στα «θέλω» της ομάδας, αλλά και του προπονητή του και η παρουσία του στα τελευταία ματς, πιστώνεται τόσο στον ίδιο, όσο και στις προσπάθειες που γίνονται να «σβήσει» το προηγούμενο αναιμικό διάστημα, το οποίο περιλάμβανε, καυγάδες με συμπαίκτες, γκρίνιες αλλά και μηδενική διάθεση.

Αγωνιστικά ο Βιγιαφάνιες στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο ήταν παντού. Βοήθησε τους συμπαίκτες του, τόσο στον τομέα της δημιουργίας, όσο και ανασταλτικά. Ο Λούκας έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σερί εμφανίσεων, με την ομάδα του να τον χρειάζεται πολύ περισσότερο το επόμενο χρονικό διάστημα, όπου και το «τριφύλλι» θα χρειαστεί να δώσει αρκετά ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.