ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ο κόσμος αποθεώνει τις παίκτριες της ομάδας μετά τη νίκη με ΠΑΟΚ (Vid)

Ο κόσμος αποθεώνει τις παίκτριες της ομάδας του Παναθηναϊκού, μετά τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ και την νίκη με 3-1 σετ.

Παναθηναϊκός: Ο κόσμος αποθεώνει τις παίκτριες της ομάδας μετά τη νίκη με ΠΑΟΚ (Vid)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε κατά κράτος του ΠΑΟΚ στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και πήρε τη νίκη με 3-1 σετ.

Με τη νίκη αυτή το σύνολο του Απόστολου Οικονόμου έκλεισε τον πρώτο γύρο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ πήρε και μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους διώκτες της και επίδοξους «μνηστήρες» για τον φετινό τίτλο στη Volley League γυναικών.

Οι «πράσινες» μετά τη λήξη της αναμέτρησης, γνώρισαν σ’ ακόμα ένα ματς την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...