ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Καρλίτος συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε (vids)

Ο Καρλίτος επέστρεψε στην ενδεκάδα και συνέχισε από εκεί που το... άφησε, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη του τριφυλλιού επί του Ατρομήτου.

Ο Καρλίτος συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε (vids)

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε άλλη μία νίκη στην έδρα του, αυτή τη φορά με 2-0 κόντρα στον Ατρόμητο. Πρωταγωνιστής του τριφυλλιού γι΄ άλλο ένα παιχνίδι φέτος ήταν ο Καρλίτος. Ο Ισπανός επιθετικός στην επάνοδο του στην ενδεκάδα άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη και μάλιστα έκανε γκολ την πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος μάλιστα σκόραρε για πρώτη φορά με το κεφάλι φέτος και έφτασε τα 10 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Η αλήθεια είναι ότι ο Ισπανός βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και ακόμα και ο τραυματισμός δεν τον επηρέασε αναφορικά με το σκοράρισμα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.789 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Καρλίτος θυμίζουμε ότι τραυματίστηκε στο ματς με την Λαμία στο Πανθεσσαλικό και… επέστρεψε στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αγωνιζόμενος στη θέση του Μακέντα. Φυσικά, ο  Ισπανός δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που είδαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι την περασμένη σεζόν ο επιθετικός της ομάδας δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Πολλοί περίμεναν να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο ίδιος δούλεψε σκληρά, βελτιώθηκε και δείχνει να έχει κερδίσει και την εκτίμηση του προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Όλοι όσοι παρακολούθησαν την προετοιμασία του τριφυλλιού από κοντά έλεγαν ότι ο Ισπανός δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που είδαμε πέρυσι. Ήταν πραγματικά άλλος άνθρωπος και αυτό αποτυπώνεται και στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Ο Καρλίτος το… πήρε εγωιστικά και έβαλε στοίχημα με τον εαυτό του, το οποίο στo πρώτο μισό της σεζόν φαίνεται να κερδίζει.

Αυτό βέβαια οφείλεται στον προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας εξέφραζε την σιγουριά του για τον Καρλίτος και ο Ισπανός δεν έχει σταματήσει να τον δικαιώνει. Το πιο σημαντικό είναι πως είτε αγωνίζεται είτε ως δεκάρι αποδίδει πολύ καλά και αποτελεί ένα… κλειδί για κάθε αντίπαλη άμυνα. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός επιθετικός στο ελληνικό πρωτάθλημα τις 13 πρώτες αγωνιστικές, μιας και πετυχαίνει ένα τέρμα ανά σχεδόν δύο τελικές προσπάθειες.

Τα ποσοστά του είναι εκπληκτικά και όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιήσει την καλύτερη σεζόν την καριέρα τους. Είναι αξιοσημείωτο να τονίσουμε μάλιστα ότι κάθε φορά που ο Καρλίτος σκοράρει, ο Παναθηναϊκός φεύγει με τους τρεις βαθμούς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει και άξιους συμπαραστάτες στο σκοράρισμα, ώστε να μην… τραβήξει το κουπί μόνος του. Όσο έλειπε ο Μακέντα τον αντικατέστησε επάξια και μένει να δούμε αν στο μέλλον μπορούν να συνυπάρξουν.

Φυσικά, ο παρτενέρ με τον οποίο δεδομένα τα έχει πάει καλά, είναι ο Ιωαννίδης, τον οποίο δεδομένα θα δούμε στα επόμενα ματς. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προέρχεται και από σοβαρό τραυματισμό, που τον άφησε εκτός για ένα μήνα.

Ο Καρλίτος λοιπόν δεν σταματάει να σκοράρει και να… πετάει φωτιές και με αυτόν στην επίθεση του ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβάται τίποτα στη συνέχεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.