ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο Ρέντη για την πρωτιά!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας (19:15, ERT 3) στο φινάλε του πρώτου γύρου και θέλει τη νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή.

Στο Ρέντη για την πρωτιά!

Το «τριφύλλι» βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και έναν βαθμό από τον ΠΑΟΚ και με καθαρό τρίποντο μπορεί να περάσει και πάλι πρώτος στη βαθμολογία.

Όπως και να έχει ο στόχος πάντως είναι η νίκη για τον ΠΑΟ σε πρώτη φάση καθώς ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος και στον δεύτερο γύρο το «τριφύλλι» έχει στην έδρα του τα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Σε δήλωση του o Αλέξανδρος Ράπτης ανέφερε «Προερχόμαστε από ένα δύσκολο ματς με τη Μακάμπι, το οποίο ήταν ο καλύτερος τρόπος για να πάμε σε ένα ντέρμπι με καλή ψυχολογία.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό το ματς το αφήνουμε πίσω και στο μυαλό μας εχουμε πλέον το ματς με τον Ολυμπιακο που έχει τη δική του δυσκολία και ιδιαιτερότητα. Στοχος μας είναι ξεκάθαρα η νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε. Ξέρουμε τη βαρύτητα που έχει το ματς για τον κόσμο και τον Σύλλογο και το θέλουμε πολύ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.