ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Συγκεντρωμένοι για να είμαστε ανταγωνιστικοί – Ο Γιόβιτς δεν είναι αγωνιστικά έτοιμος»

Ο Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τι είπε για το ενδεχόμενο να ενισχυθεί η ομάδα με τον Γιόβιτς.

Πρίφτης: «Συγκεντρωμένοι για να είμαστε ανταγωνιστικοί - Ο Γιόβιτς δεν είναι αγωνιστικά έτοιμος»

Για το Μιλάνο αναχωρεί το μεσημέρι της Δευτέρας (13/12) η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την AX Armani Exchange Milan στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague (14/12, 21.30).

Νωρίτερα, οι «πράσινοι» προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ, με τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Τζεχάιβ Φλόιντ να παραμένουν στην Αθήνα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε σχετικά πως: «Πρόκειται για μία πολύ σκληρή ομάδα και πολύ έμπειρη. Διαθέτει κάποιους παίκτες που έχουν εμπειρία από Euroleague και παίζουν με αρκετή σωματική επαφή. Χρειάζεται από εμάς συγκέντρωση και να πιάσουμε καλά επίπεδα απόδοσης για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Σαφώς είναι δύσκολο παιχνίδι».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.221 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με την απουσία του Νέντοβιτς σχολίασε πως: «Είναι μία συνθήκη που αναγκαστικά πρέπει να προσαρμοστούμε. Είναι ένας παίκτης που μας δίνει πολλά πράγματα και στη δημιουργία και στην εκτέλεση και ειδικά το τελευταίο διάστημα που βρήκε τον ρυθμό του. Αναμφίβολα είναι μία απώλεια, αλλά νομίζω ότι μέσα από άλλες δουλειές και από τα άλλα παιδιά μπορούμε να καλύψουμε σε ένα μεγάλο βαθμό το κενό του».

Σε ερώτηση για το ματς της 23ης Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό απάντησε ότι: «Είναι πολύ πρόωρο ακόμα. Έχουμε πολλές αναμετρήσεις που πρέπει να μας απασχολήσουν και θα είναι λάθος αν αποπροσανατολιζόμαστε με αυτό τον τρόπο».

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά σενάρια τόνισε πως: «Δεν υπάρχει κάτι το οποίο μπορούμε να πούμε. Η ομάδα συνεχίζει ως έχει και πορευόμαστε με το ρόστερ που υπάρχει αυτή την στιγμή. Όταν η συνθήκες και η κατάσταση το απαιτήσει θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε για το καλύτερο της ομάδας».

Τέλος, σχετικά με το αν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τσεκάρει την αγορά είπε πως: «Σίγουρα υπάρχουν. Ο Γιόβιτς δεν είναι ακόμα έτοιμος σε αγωνιστική κατάσταση άρα θα πρέπει να τα λάβουμε όλα υπόψιν μας».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Ιωάννης Παπαπέτρου, δήλωσε: «Στόχος είναι να πάμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, να παίξουμε σωστά και όσο καλύτερα μπορούμε. Προφανώς και παντού θέλεις να παίξεις καλά και να διεκδικήσεις τη νίκη. Καταλαβαίνουμε τη δυσκολία του παιχνιδιού και νομίζω είμαστε έτοιμοι κα προετοιμασμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Σε ερώτηση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σχολίασε ότι: «Υπάρχει μεγάλη πορεία μέχρι τότε και πολλά ματς ενδιάμεσα. Δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια».

.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.