ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: “Να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο”

Ολα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Ανδρεόπουλος:

Ολα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Στην αρχή δεν μπήκαμε καλά και κυρίως στο πρώτο σετ προσπαθούσαμε να βρούμε το παιχνίδι μας. Η αλλαγή ήρθε από την πίσω ζώνη. Από εκεί ξεκίνησαν όλα και στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και στα υπόλοιπα κομμάτια του παιχνιδιού».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα: «Πρωταθλητής Χειμώνα; Εγώ ξέρω ότι στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό (σ.σ. γέλια).Τον Απρίλη θα δούμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο και με τον ίδιο τρόπο».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.