ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Πελάτες μουυυυ!

Όπως το έλεγε ο Θανάσης Βέγγος και έχει μείνει χαραγμένο για χρόνια. Πελάτες μουυυυ. Ετσι εξελίσσεται η σχέση Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν. Γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης.

Πελάτες μουυυυ!

Όπως το έλεγε ο Θανάσης Βέγγος και έχει μείνει χαραγμένο για χρόνια. Πελάτες μουυυυ. Ετσι εξελίσσεται η σχέση Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν.

Πήγε η ομάδα βόλλεϋ ανδρών και έκανε πάρτι απόψε στο Ρέντη. Ο Ολυμπιακός έκανε το… λάθος και προηγήθηκε με 1-0 και αυτό ήταν το τέλος του αγώνα. Η ομάδα του Ανδρεόπουλου αντέδρασε σαν οδοστρωτήρας έκανε την ανατροπή και με 1-3 έκανε ένα υγιεινό περίπατο στο Ρέντη. Νίκη για πλάκα με την διαφορά των δύο ομάδων να είναι χαώδης. Ο Ραγκέλ με τον Γιάκομπσεν τους έκαναν πλάκα και ο Ανδρεόπουλος στον πάγκο έδωσε ρεσιτάλ.

Φυσικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού όπως πάντα όταν χάνουν τι έκαναν; Δίδαξαν ήθος όπως ο Μαρινάκης. Πέταξαν μπουκάλια διακόπηκε το ματς, αλλά ευτυχώς συνεχίστηκε. Διότι αυτό είναι σωστό να παίζεις και να τους κερδίζεις μέσα στο σπίτι τους και όχι να ψάχνεις αφορμή να την κοπανήσεις μόλις πέσουν αντικείμενα, για να το πάρεις στα χαρτιά όπως έχουν κάνει αυτοί τα προηγούμενα χρόνια.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.677 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριαρχικός ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ ανδρών έδειξε απόψε ποιος είναι το αφεντικό και αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα. Πριν λίγο καιρό η ομάδα βόλλεϋ γυναικών έκανε το ίδιο απέναντι στον Ολυμπιακό και έχει ξεφύγει στην βαθμολογία. Στο μπάσκετ έγινε η… γνωστή βόλτα από το εξοχικό και στο ποδόσφαιρο σε ένα ματς που πήγες αποδεκατισμένος δεν σου έκαναν φάση και αν έπαιζες κομπλέ και εκεί διπλό θα έκανες.

Αυτό το φετινό το λές και πελατειακή σχέση. Α, ξέχασα, χάσαμε στο μπάσκετ γυναικών δύσκολα σε ένα ματς που έγινε με την ομάδα να έχει θεριστεί από τον covid-19 πριν λίγες ημέρες. Αλλά και εκεί η παρέα της Καπογιάννη θα κάνει στο τέλος ότι και πέρυσι. Πάντα τέτοια και αξίζουν μπράβο στον ερασιτέχνη που μετά από χρόνια παρουσιάζουν τόσο καλές και ανταγωνιστικές ομάδες. Μετά το ΣΕΦ και στο Ρέντη θα μας πέσει λίγο παραπάνω ο ΕΝΦΙΑ, αλλά δεν βαριέσαι, θα το αντέξουμε.

*Η νίκη επί του Ατρομήτου ήρθε άνετα με πρωταγωνιστές Βιγιαφάνιες, Παλάσιος, Αϊτόρ, Καρλίτος. Η ομάδα βελτιώνεται το ένα ματς που έχασε από την ΑΕΚ στα τελευταία πέντε (στα άλλα έχει τέσσερις νίκες) δεν έπρεπε να το χάσει με βάση τις ευκαιρίες, αλλά τα τρία ματς που έρχονται με Απόλλωνα, Γιάννινα και Βόλο όλα πρέπει να τα πάρεις για να κάνεις ήρεμα Χριστούγεννα και στη συνέχεια να κάνεις πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο από τον πρώτο, όπου ο Παναθηναϊκός αδίκησε τον εαυτό του.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.