ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διούδης: «Χαρούμενος για το βραβείο – Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος καθημερινά»

Για τη βράβευσή του ως καλύτερος τερματοφύλακας της περασμένης σεζόν από τον ΠΣΑΠΠ μίλησε ο Σωκράτης Διούδης.

Διούδης: «Χαρούμενος για το βραβείο - Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος καθημερινά»

Για τη βράβευσή του ως καλύτερος τερματοφύλακας της περασμένης σεζόν από τον ΠΣΑΠΠ μίλησε ο Σωκράτης Διούδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Διούδης:

Για την καλύτερη στιγμή του:

«Η καλύτερη απόκρουση ήταν αυτή κόντρα στο ΟΦΗ. Ήταν αρκετά δύσκολη. Νομίζω το καλύτερο μου ματς ήταν κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη.»

«Συνήθως τις πραγματικά μεγάλες τις καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή γιατί δεν είναι τόσες πολλές όσες νομίζετε εσείς που τις βλέπετε από έξω. Το να κάνω μία εντυπωσιακή απόκρουση και να το δω μετά στην τηλεόραση και να πω εκείνη τη στιγμή πως δεν είχα καταλάβει πόσο εντυπωσιακή ήταν, ήταν σε ένα ματς πριν 3 χρόνια νομίζω, σε ένα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ σε μία κεφαλιά του Πρίγιοβιτς. Εκείνη τη στιγμή δεν την είχα καταλάβει πως ήταν τόσο δύσκολη και όταν την είδα απόρησα και εγώ.»

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ποιο λόγο είναι η απόκρουση με τον ΟΦΗ η καλύτερη:

Για το αν ο τερματοφύλακας σημαίνει μοναξιά:

«Ωραία μοναξιά για εμένα. Μου αρέσει η αίσθηση κάτω από τα δοκάρια και ουσιαστικά είμαστε ο τελευταίος κρίκος μιας αλυσίδας και όταν όλα έχουν χαθεί από τους υπόλοιπους μπορούμε να δώσουμε εμείς τη λύση. Νομίζω έχει και αυτό τη χάρη του.»

Για το ποιος ειναι ο καλύτερος τερματοφύλακας την τελευταία 10ετία:

«Εμένα προσωπικά μου αρέσει ο Τερ Στέγκεν. Τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται σε μία δύσκολη συγκυρία. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι η ομάδα που ήταν παλιότερα. Παράλληλα και ο Έντερσον της Σίτι είναι εκπληκτικός.»

Για τον ανταγωνισμό με τον Μπρινιόλι 

«Έχω μια διαφορετική αντίληψη για αυτό που λέτε ανταγωνισμό. Τουλάχιστον σε εμένα ο ανταγωνισμός είναι μόνο με τον εαυτό μου. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος καθημερνά. Σίγουρα όταν έχεις καλύτερους συμπαίκτες και βελτιώνουν το επίπεδο της προπόνησης βοηθάει στο να βάλεις και νέα στοιχεία στο παιχνίδι σου.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...