ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Ντε Ντρις: «Μεγάλη νίκη – Θέλαμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο»

Ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις, μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr, αναλύει τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη και στέκεται στο που κρίθηκε η αναμέτρηση της Δευτέρας.

Blog – Ντε Ντρις: «Μεγάλη νίκη – Θέλαμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο»

Αναλυτικά το blog του στο Panathinaikos24.gr:

«Καλημέρα σας,

Πραγματικά δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου, μετά τη χθεσινή νίκη επι του Ολυμπιακού στην έδρα του. Είναι μια μεγάλη επικράτηση που ήρθε μέσα από καλή ομαδική δουλειά. Παίξαμε πολύ καλά ως ομάδα. Στην αρχή ήμασταν λίγο νευρικοί, τους «σεβαστήκαμε» παραπάνω από όσο έπρεπε, αλλά στη συνέχεια και όσο περνούσε η ώρα βρίσκαμε τον ρυθμό μας.

Το πολύ καλό μπλοκ μας ήταν ένα στοιχείο που άλλαξε άρδην τα δεδομένα του αγώνα. Φυσικά ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι μειώσαμε τα αβίαστα λάθη. Όσον αφορά την εμφάνιση μου ναι μεν θεωρώ ότι μπορώ και καλύτερα, αλλά αφού πήραμε τη νίκη είμαι ικανοποιημένος.

Ξέρω πόσο σημαντική ήταν η επικράτηση αυτή για τους οπαδούς μας. Παλέψαμε από το πρώτο κιόλας πόντο γι’ αυτούς, καθώς γνωρίζαμε το πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι για εκείνους.

Τώρα θα έχουμε λίγο καιρό να ξεκουραστούμε και στη συνέχεια έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Κηφισιά. Σίγουρα δεν θα είναι ένα εύκολο ματς, καθώς η ομάδα αυτή θα ειναι βελτιωμένη σε σχέση με τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Θα τα ξαναπούμε,

Μπραμ»

ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE