ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερμή Οστάνδης (15:30) και θέλει να πάρει την πρώτη νίκη προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την πρόκριση στους "8" του Challenge Cup.

Παναθηναϊκός: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερμή Οστάνδης (15:30) και θέλει να πάρει την πρώτη νίκη προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την πρόκριση στους “8” του Challenge Cup. Οι πράσινες θα αντιμετωπίσουν σήμερα, αλλά και αύριο την ομάδα του Βελγίου και θα παλέψουν για την πρόκριση μπροστά στον κόσμο τους. Θυμίζουμε ότι και οι δυο αγώνες θα γίνουν στην Αθήνα, λόγω της έξαρσης κορωνοϊού και των μέτρων στο Βέλγιο.

Η κεντρική του «τριφυλλιού» Τζένιφερ Κρος δήλωσε για τις δύο αναμετρήσεις: «Είμαστε ενθουσιασμένες για τα ματς με την Οστάνδη. Θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα που θα γίνουν και οι δύο αγώνες στην Αθήνα και θα έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι σημαντική στιγμή αν καταφέρουμε να προκριθούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.