ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μετρό: Κλείνουν με εντολή της αστυνομίας όλοι οι σταθμοί έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα

Κλείνουν με εντολή της αστυνομίας όλοι οι σταθμοί του Μετρό έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα.

Μετρό: Κλείνουν με εντολή της αστυνομίας όλοι οι σταθμοί έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα

Τηλεφώνημα για βόμβα στους σταθμούς Μοναστηράκι και Σύνταγμα.

Εκλεισε με εντολή της Αστυνομίας όλο το δίκτυο του μετρό ύστερα από τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας σε ενημερωτική ιστοσελίδα για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στους σταθμούς Σύντγαμα και Μοναστηράκι.

Αρχικά η ΣΤΑΣΥ εκκένωσε τους δύο συγκεκριμένους σταθμούς, αλλά λίγα λεπτά πριν ανακοίνωσε ότι κλείνουν εντελώς οι γραμμές 2 και 3 του μετρό και δε θα εκτελούνται καθόλου δρομολόγια, καθώς απαιτείται να εκκενωθεί και το Κέντρο Ελέγχου, το οποίο βρίσκεται στο Σύνταγμα. Κατά συνέπεια έκλεισαν οι γραμμές 2 και 3 και αυτήν την ώρα δομολόγια εκτελούνται μόνο στη Γραμμή 1, δηλαδή τον πρώην ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.751 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με την ενημέρωση της εταιρίας, έχουν εκκενωθεί όλοι οι σταθμοί των γραμμών 2 και 3 και οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες.

Πηγή:ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.