ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανατροπή: Πάρθηκε η απόφαση για τους «Ράδιο Αρβύλα»

Αποφασίστηκε και είναι οριστικό.

Ανατροπή: Πάρθηκε η απόφαση για τους «Ράδιο Αρβύλα»

Μετά την καταγγελία που είδε χθες το φως της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο Κανάκης με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση έβγαλαν στον αέρα μία εκπομπή που δεν είχε καθόλου το κέφι και τη χαρούμενη ατμόσφαιρα της Ράδιο Αρβύλας. Τα όσα πληροφορήθηκαν για τις πράξεις του συνεργάτη τους, τους έκαναν να μην μπορούν ντα ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της εκπομπής που βγήκε σε πολύ βαρύ κλίμα και μετρώντας αντίστροφα μέχρι να πέσουν οι τίτλοι τέλους.

Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο newsit.gr διαπιστώνοντας πως δεν μπορούν να βγάλουν τη Ράδιο Αρβύλα όπως πρέπει, ο Αντώνης Κανάκης με στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν πως δεν θα βγάλουν άλλα επεισόδια αυτή τη βδομάδα και η σατιρική εκπομπή θα επιστρέψει στις αρχές της νέας χρονιάς.

Ωστόσο πριν από λίγο όλα άλλαξαν και ο Κανάκης με τους συνεργάτες του μετά από πολλές επαφές με τη διοίκηση του ΑΝΤ1 αποφάσισαν πως δεν πρέπει να… στρουθοκαμηλίσουν αλλά να βγουν και να πουν… όσα έχουν να πουν, αλλά παράλληλα να προσπαθήσουν παράλληλα να πραγματοποιήσουν και το στόχο που είχαν βάλει για αυτή τη βδομάδα: να ευαισθητοποιήσουν όσο περισσότερους γίνεται για να βοηθήσουν στο έργο του Χαμόγελου του Παιδιού.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.130 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι λοιπόν, αν δεν υπάρξει κι άλλη ανατροπή, απόψε, στις 8, έχει κανονικά Ράδιο Αρβύλα… έστω κι αν δεν θα είναι… όπως την έχουμε συνηθίσει…!

Πηγή: newsit

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.