ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οικονόμου: «Κυριαρχήσαμε σήμερα»

Ο Αποστολής Οικονόμου σε δηλώσεις του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Οικονόμου: «Κυριαρχήσαμε σήμερα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Οικονόμου:

«Μου άρεσε η εικόνα της ομάδας. Ανεξαρτήτου αντιπάλου πρέπει να μπαίνεις στο ματς και να επιβάλεις τον ρυθμό σου.  Αυτό κάναμε σήμερα. Πιέσαμε πολύ από το σερβίς. Κάναμε πολλά μπλοκ. Γενικότερα κυριαρχήσαμε. Αυτό θέλω να βλέπω από την ομάδα μου. Είτε παίζεις με εύκολο είτε με δύσκολο αντίπαλο να παίζεις στα όριά σου και στις δυνατότητές σου. Με σεβασμό στην ομάδα σου και στον κόσμο που έρχεται Τρίτη μεσημέρι και έχει σχεδόν γεμίσει το γήπεδο. Είναι για εμάς κάτι καταπληκτικό και ωφείλω να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί μας δίνουν ώθηση και υποστήριξη. 

Πρέπει κάνουμε reset, να ξεχνάς το παιχνίδι και να πηγαίνεις στο επόμενο. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο αύριο σα να μην έχουμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Να μπούμε και να πάρουμε τα δύο σετ που πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση, να βάλω τις υπόλοιπες παίκτριες γιατί το αξίζουν, βοηθούν και πρέπει να έχουν αγωνιστικό ρυθμό.

Δύο ή τρεις φορές τον χρόνο μπορείς να φορμάρεις την ομάδα. Στις γιορτές θα κάνουμε μία μίνι προετοιμασία, να δουλέψουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να περάσουμε το ντεφορμάρισμά μας χωρίς να έχουμε απώλειας και τον Μάρτιο – Απρίλιο να είμαστε έτοιμοι ξανά». 

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.