ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οικονόμου: «Κυριαρχήσαμε σήμερα»

Ο Αποστολής Οικονόμου σε δηλώσεις του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Οικονόμου: «Κυριαρχήσαμε σήμερα» | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά όσα είπε ο Οικονόμου:

«Μου άρεσε η εικόνα της ομάδας. Ανεξαρτήτου αντιπάλου πρέπει να μπαίνεις στο ματς και να επιβάλεις τον ρυθμό σου.  Αυτό κάναμε σήμερα. Πιέσαμε πολύ από το σερβίς. Κάναμε πολλά μπλοκ. Γενικότερα κυριαρχήσαμε. Αυτό θέλω να βλέπω από την ομάδα μου. Είτε παίζεις με εύκολο είτε με δύσκολο αντίπαλο να παίζεις στα όριά σου και στις δυνατότητές σου. Με σεβασμό στην ομάδα σου και στον κόσμο που έρχεται Τρίτη μεσημέρι και έχει σχεδόν γεμίσει το γήπεδο. Είναι για εμάς κάτι καταπληκτικό και ωφείλω να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί μας δίνουν ώθηση και υποστήριξη. 

Παναθηναϊκός: Πράσινη η Αμερικανίδα ακραία, Αντόρα Ανάε!
Παναθηναϊκός: Πράσινη η Αμερικανίδα ακραία, Αντόρα Ανάε! 413 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει κάνουμε reset, να ξεχνάς το παιχνίδι και να πηγαίνεις στο επόμενο. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο αύριο σα να μην έχουμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Να μπούμε και να πάρουμε τα δύο σετ που πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση, να βάλω τις υπόλοιπες παίκτριες γιατί το αξίζουν, βοηθούν και πρέπει να έχουν αγωνιστικό ρυθμό.

Δύο ή τρεις φορές τον χρόνο μπορείς να φορμάρεις την ομάδα. Στις γιορτές θα κάνουμε μία μίνι προετοιμασία, να δουλέψουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να περάσουμε το ντεφορμάρισμά μας χωρίς να έχουμε απώλειας και τον Μάρτιο – Απρίλιο να είμαστε έτοιμοι ξανά». 

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close