ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κανάκης σε Γεωργιάδη: «Είστε ηθικοί αυτουργοί»! (vid)

Ο Αντώνης Κανάκης κατηγόρησε τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι αυτός και η κυβέρνηση δεν έχουν μεριμνήσει, ώστε τέτοιες ενέργειες να τιμωρούνται!

Κανάκης σε Γεωργιάδη: «Είστε ηθικοί αυτουργοί»! (vid)

Ντυμένοι στα μαύρα, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης άρχισαν την εκπομπή της Τρίτης (14/12). Έπειτα από τις φήμες που ήθελαν τους «Ράδιο Αρβύλα» ό,τι δεν θα έβγαιναν on air, τελικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγουν κανονικά απόψε.

«Θυμάμαι άλλα δύο γεγονότα στο παρελθόν που μας “υποχρέωσαν” να μην μπορούμε να κάνουμε το “Ράδιο Αρβύλα” όλα αυτά τα χρόνια. Η πρώτη ήταν όταν ο Αλέξης (σ.σ. Γρηγορόπουλος) έχασε τη ζωή του. Για μία ολόκληρη εβδομάδα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κανονική εκπομπή και βγάζαμε και εμείς τα εσώψυχά μας. Η επόμενη φορά ήταν με τη Marfin. Όταν είχε αυτό το απίστευτο έγκλημα, το οποίο δεν μπορούμε καν να το αναφέρουμε ξανά. Δε νιώθαμε πως μπορούμε να βγούμε και να κάνουμε “Ράδιο Αρβύλα”. Η τρίτη φορά είναι αυτή. Είναι αδύνατον να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Είναι κάτι που το είπαμε και χτες. Σήμερα είμαστε περισσότερο στα χαμένα. Το συνειδητοποιείς και γίνεται χειρότερο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Κανάκης στην αρχή της εκπομπής.

Οι εκπομπές των «Ράδιο Αρβύλα» αναμένεται να συνεχιστούν έως την Παρασκευή και στη συνέχεια η ομάδα θα επανέλθει, βάσει της συμφωνίας με το κανάλι, στις 20 Ιανουαρίου. Ωστόσο, την Παρασκευή δεν θα βγει στον «αέρα» το Βινύλιο.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.611 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα στη συνέχεια απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη και χαρακτήρισε ηθικό αυτούργο τον ίδιο και την κυβέρνηση του για όσα έγιναν, μιας και όπως τόνισε δεν είχε κάνει κάτι τόσο καιρό, ώστε να εξαλείψουν τέτοια σκηνικά.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.