ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Κάναμε τη χειρότερη αρχή στην 3η περίοδο»

Στο κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του στην τρίτη περίοδο, στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, μετά την ήττα από την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Πρίφτης: «Κάναμε τη χειρότερη αρχή στην 3η περίοδο»

Ο προπονητής των «πρασίνων», ανέλυσε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του στο ματς κόντρα στην Αρμάνι και επεσήμανε πως για την ήττα και το συνολικό κακό πρόσωπο που έδειξε το τριφύλλι στο γήπεδο, έφταιξε το κάκιστο ξεκίνημα στο 3ο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και είχαμε τον έλεγχο του τέμπο. Στην 3η περίοδο κάναμε τη χειρότερη δυνατή αρχή. Μπήκαμε στην επανάληψη με πολλά λάθη και η Αρμάνι πήρε τη διαφορά.

Δυστυχώς, δεν κάναμε αρκετή προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, για να μειώσουμε και να δείξουμε πως έχουμε πιθανότητες. Η Αρμάνι κράτησε τη διαφορά που έχτισε στο 3ο δεκάλεπτο μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης. Αυτό ήταν πολύ κακό για εμάς».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.