ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κασελάκης: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη – Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα με τα εκτός έδρας ματς»

Για την αγωνιστική εικόνα και τα δύο πρόσωπα που έδειξε στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης μετά την ήττα από την Αρμάνι.

Κασελάκης: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη - Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα με τα εκτός έδρας ματς»

Για την αγωνιστική εικόνα και τα δύο πρόσωπα που έδειξε στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης μετά την ήττα από την Αρμάνι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Κασελάκης στη «NOVA»:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Ίσως μας αδικεί και το σκορ. Κάναμε το Μιλάνο να έχει αργές επιστροφές, βρήκαμε ελεύθερα σουτ κάποια μπήκαν κάποια όχι. Είχαμε πολύ καλή κίνηση και κυκλοφορία της μπάλας. Στο δεύτερο γίναμε στατικοί, δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις και γι’ αυτό μεγάλωσε η διαφορά. Μπορεί να επηρεάζουν τα προβλήματα, αλλά δεν θέλουμε δικαιολογίες. Παίρνουμε την ευθύνη.

Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι σε 48 ώρες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για μεγαλύτερο διάστημα. Ο κόσμος στο ΟΑΚΑ μας δίνει δύναμη, αλλά πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για να αντισταθμίσουμε την ποιότητα των αντιπάλων. Ευχαριστούμε στον κόσμο, οι οπαδοί μας έχουν δείξει ότι δεν μας αφήνουν μόνους και θα προσπαθήσουμε να τους το ανταποδώσουμε».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.