ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα δεδομένα για Γιόβιτς που κρίνεται οικονομικός – Τι έπαιξε με Άνταμς

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για ενίσχυση στα γκαρντ, με τον Στέφαν Γιόβιτς να παραμένει σε πρώτο πλάνο. Το ρίσκο με το ιατρικό ιστορικό του και το προσιτό κασέ του.

Τα δεδομένα για Γιόβιτς που κρίνεται οικονομικός - Τι έπαιξε με Άνταμς

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για παίκτη στα γκαρντ, ώστε να ενισχυθεί και να βελτιωθεί κάπως η εικόνα και το μεγάλο κενό που υπάρχει, μετά και την αποτυχία με τον Γιόγκι Φέρελ που ήλθε, είδε δεν έθελξε και απήλθε, για άλλες πολιτείες.

Στο μυαλό των «πρασίνων», παραμένει ο Στέφαν Γιόβιτς, ωστόσο το βαρύ ιατρικό ιστορικό του αποτελεί μειονέκτημα στην ολοκλήρωση του deal. Από την άλλη όμως, ο παίκτης είναι οικονομικά προσιτός στα δεδομένα του «τριφυλλιού και οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν την υπόθεση, με το ρεπορτάζ να αναφέρει, πως υπάρχουν ήδη συζητήσεις για συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν με οψιόν και για την επόμενη, εφόσον ο παίκτης είναι υγιής, αποδώσει τα αναμενόμενα και ταιριάξει στο πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Δημήτρης Πρίφτης.

Στον Παναθηναϊκό, πέρα από τον Στέφαν Γιόβιτς, τις τελευταίες ημέρες έχει προταθεί και άλλος ένας παίκτης και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αμερικανό, Ντάριους Άνταμς.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.320 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 32χρονος γκαρντ με παρουσία τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρωλίγκα και την Μπασκόνια, αγωνίζεται στην Κίνα από εδώ και μια πενταετία, ωστόσο ο ίδιος και το περιβάλλον του παίκτη, επιθυμούν να επιστρέψουν σε ευρωπαϊκά εδάφη.

Στα αρνητικά της υπόθεσης του Άνταμς είναι το κασέ του, καθώς κρίνεται απρόσιτος για τον Παναθηναϊκό των εσόδων-εξόδων. Παράλληλα ο παίκτης πέρα από το «τριφύλλι», έχει προταθεί και σε άλλους συλλόγους που παίζουν στην Ευρωλίγκα και που μπορούν να καλύψουν τα οικονομικά «θέλω» του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.