ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπακογιάννης: «Το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα είναι το καλύτερο στην Ελλάδα»

Τι είπε ο Κώστας Μπακογιάννης στην τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, για το project της Διπλής Ανάπλασης και το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Μπακογιάννης: «Το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα είναι το καλύτερο στην Ελλάδα» | panathinaikos24.gr

Θέμα προς συζήτηση ήταν στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, ήταν το project της Διπλής Ανάπλασης.

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι σκέψεις για τις επόμενες μεταγραφές
Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι σκέψεις για τις επόμενες μεταγραφές 9.615 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα υπερψηφίστηκε το τέλος της ύπαρξης της δομής προσφύγων που βρίσκεται στην περιοχή, η οποία όπως έχει γίνει γνωστό θα πάψει να υφίσταται και οι άνθρωποι που στεγάζονται σε αυτή θα μεταφερθούν σε άλλο σημείο.

Στην τοποθέτησή του ο Κώστας Μπακογιάννης αντιμετώπισε τις αντιδράσεις από τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης και σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ενοχλεί η Διπλή Ανάπλαση. Ενοχλεί γιατί; Αν σας ενοχλεί επειδή είστε Ολυμπιακός είναι το πιο σοβαρό επιχείρημα εναντίον της Διπλής Ανάπλασης (σ.σ. γέλια). Κατά τα άλλα θυμίζω η Διπλή Ανάπλαση είναι ένα μεγάλο, υπερτοπικό πρόγραμμα, το οποίο δημιουργεί δύο αναπτυξιακούς πόλους. Είναι ένα πρόγραμμα που θα μας επιτρέψει να κάνουμε το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Ένα γήπεδο πρότυπο, το καλύτερο στην Ελλάδα. Θα μας επιτρέψει να κάνουμε τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και με τις υπόλοιπες ενέργειες θα μεταμορφώσουμε μία περιοχή ξεχασμένη σε ένα πρότυπο οικιστικής ανάπτυξης. Θα δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας, με τον προϋπολογισμό να έχει εξασφαλιστεί και μάλιστα να αυξάνει για το γήπεδο και  για κάποιους να είναι αρνητικό. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Προχωράμε με την Διπλή Ανάπλαση. Είμαστε πολύ κοντά. Έχει γίνει μια εξαιρετική δουλειά σε ένα τρομερά σύνθετο και πολύπλοκο έργο.

Σε συνεργασία με την οικογένεια του Παναθηναϊκού το έργο προχωράει και πολύ σύντομα θα φτάσουμε στη δημοπράτηση της αρένας, που σημαίνει ότι θα έχουμε φύγει από την θεωρία και θα έχουμε περάσει στην πράξη. Το έχουν παλέψει γενιές Αθηναίων και δεν το έχουν καταφέρει».

Ακούστε εδώ την σχετική τοποθέτηση του Κώστα Μπακογιάννη

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close