ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτά είναι τα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του απ’ το 2011

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο. Πλέον έχει επιβεβαιωθεί πως δεν πρόκειται για ένα σκάνδαλο αλλά για μια υπόθεση κακοποίησης γυναίκας.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτά είναι τα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του απ’ το 2011

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έκανε μια πράξη εκδίκησης, αλλά κάτι παραπάνω. Μια ωμή κακοποιητική πράξη που ήθελε να εξευτελίσει την κοπέλα με την οποία για κάποιο διάστημα είχε σχέση.

Σε ανακοίνωσή του ο Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως δημοσίευσε εκδικητικό πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο σε μία κακή συγκυρία στη ζωή του, ενώ δείχνοντας να μην έχει συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα των πράξεων του, πρόσθεσε πως δεν είχε σκοπό ούτε να βλάψει, ούτε να προσβάλει, ούτε να ζημιώσει κανέναν.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.851 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Από τις πρώτες μας συνευρέσεις ήθελε να βιντεοσκοπούμαι», δηλώνει πρώην σύντροφος του παρουσιαστή.">

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...