ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση του καναλιού για το μέλλον των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο»

Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το μέλλον των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», μετά τα όσα έγιναν με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση του καναλιού για το μέλλον των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο»

Το απόγευμα της Τρίτης (14/12) η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» βγήκε στον αέρα για τελευταία φορά μέσα στο 2021, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο κεντρικός παρουσιαστής της, Αντώνης Κανάκης. Μία ημέρα μετά, ο ΑΝΤ1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το μέλλον των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», μετά τα όσα έγιναν με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα το κανάλι αναφέρει στην ανακοίνωσή του πως «Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο «διάλειμμα» των εορτών. Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη.

Οι αγαπημένες εκπομπές «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «VINYΛΙΟ» θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές».

“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό
“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό 4.464 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.