ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Την Κυριακή 19/12 με Κηφισιά στην πρεμιέρα του β’ γύρου

Την Κυριακή 19/12, θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κηφισιά, για την 8η αγωνιστική και τελευταία πριν τη διακοπή λόγω γιορτών.

Παναθηναϊκός: Την Κυριακή 19/12 με Κηφισιά στην πρεμιέρα του β' γύρου

Η 8η αγωνιστική και πρώτη για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος της Volleyleague ανδρών, ορίστηκε για το Σαββατοκύριακο (18-19/12).

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Κηφισιά την Κυριακή 19/12, σε μια αναμέτρηση που κλείνει χρονικά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς μετά ακολουθεί διακοπή, λόγω εορτών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 97 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

PAOK Sports Arena, 19:15 (ΕΡΤ-3): Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο.Φοίνικας ONEX

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 16:00 (Live Streaming ESAP TV): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Ο.Φ.Η.

Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 20:30 (Live Streaming ESAP TV): Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Αγίου Θωμά 18:00 (EΡT-3): Α.Ο.Π.Κηφισιάς – Παναθηναϊκός Α.Ο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.