ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέικον: «Σκληρή άμυνα και πίστη στο πλάνο μας»

Τι δήλωσε ο Ντάριλ Μέικον, για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μπαρτσελόνα απόψε το βράδυ (21:00) στο ΟΑΚΑ.

Μέικον: «Σκληρή άμυνα και πίστη στο πλάνο μας»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα (21:00) στο ΟΑΚΑ, για τη Ευρωλίγκα με τον Ντάριλ Μέικον να αναφέρει πως η ομάδα του θα πρέπει να παραμείνει προσηλωμένη στο αγωνιστικό της πλάνο.

«Δεν έχει σημασία ποιον αντιμετωπίζεις, θα πρέπει πάντα να παλεύεις για τη νίκη. Αυτό είναι το μπάσκετ και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Πρέπει να παίξουμε σκληρά στην άμυνα. Να μείνουμε ενωμένοι και να βρούμε λύσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...