ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης για Νέντοβιτς: «Το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην 12άδα»

Στην ετοιμότητα του Νεμάνια Νέντοβιτς ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Πρίφτης για Νέντοβιτς: «Το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην 12άδα»

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στους Καταλανούς, ενώ μίλησε και για την κατάσταση του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:

Για τη Μπαρτσελόνα: «Είναι η καλύτερη ομάδα στο μισό γήπεδο, στο 5 εναντίον 5. Έχει την καλύτερη εκτέλεση. Είναι η καλύτερη και στην ταχύτητα και στην επιλογή που θα πάρει. Οδηγεί το ματς εκεί που θέλει. Είναι κατευθυνόμενη η επίθεση της. Έχει και πολύπλοκες αμυντικές τακτικές. Είναι καλά δομημένη ομάδα.

«Θα πρέπει να δουλεύουμε και να μην πτοούμαστε γιατί τα βήματα της βελτίωσης δεν είναι ορατά μέσα από τα αποτελέσματα. Να έχουμε αντοχή. Ποτέ δεν έχουμε παίξει όλοι μαζί και το ρόστερ μας δεν είναι πολύ μεγάλο. Όταν και μερικοί παίκτες δεν είναι σε καλή κατάσταση λόγω διάφορων λόγων, μας κλονίζει χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να είμαστε ευέλικτοι σε αυτό που κάνουμε».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ότι ακουμπά η Μπαρτσελόνα τη μπάλα στο low post: «Σε πολύ μεγάλο βαθμό, αν πούμε ότι η επόμενη ομάδα που το κάνει είναι η ΤΣΣΚΑ, το κάνει τρεις φορές παραπάνω η Μπαρτσελόνα. Θα κάνουμε κάτι για αυτό, αν και σε μια μέρα δεν μπορείς να προετοιμάσεις πολλά πράγματα».

Για τον Νέντοβιτς: «Πιθανότερο να είναι ο Νέντοβιτς στην 12άδα και θα δούμε κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.