ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σειρήνες» από το εξωτερικό για Μπουζούκη!

Ομάδες από την Ολλανδία και την Τουρκία ενδιαφέρονται για τον Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει το χειμώνα από το τριφύλλι.

«Σειρήνες» από το εξωτερικό για Μπουζούκη!

Στο στόχαστρο συλλόγων από το εξωτερικό βρίσκεται ο Γιάννης Μπουζούκης.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού δεν έχει βρει τον χρόνο που θα ήθελε και για τον λόγο αυτό έχει αποφασίσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Αλλωστε, το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι πράσινοι δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο παίκτης από τώρα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσημη πρόταση δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, ωστόσο ομάδες από Τουρκία και Ολλανδία έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στην πλευρά του ποδοσφαιριστή. Μένει να δούμε αν αυτό το ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση.

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι ομάδες από Τουρκία δεν φαίνεται να καλύπτουν τα… θέλω του παίκτη (όχι τα οικονομικά) και γι΄αυτό η Ολλανδία μοιάζει πιο πιθανός προορισμός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.