ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες – Κρίμα για την προσπάθεια»

Στα πολλά αμυντικά ριμπάουντ που χάθηκαν και στέρησαν από τον Παναθηναϊκό μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Πρίφτης: «Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες - Κρίμα για την προσπάθεια»

Στα πολλά αμυντικά ριμπάουντ που χάθηκαν και στέρησαν από τον Παναθηναϊκό μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα για την νίκη. Είναι κρίμα για εμάς, προσπαθήσαμε και παλέψαμε. Αξίζαμε να φτάσουμε στην νίκη. Δυστυχώς, χάσαμε το μυαλό μας σε δύο βασικά πράγματα. Πρώτον τα αμυντικά ριμπάουντ, στα οποία δεν ήμασταν συνεπείς. Τους επιτρέψαμε να έχουν δεύτερες επιθέσεις. Μιλάμε για μια ποιοτική ομάδα.

Όταν της δίνεις την ευκαιρία, δεν θα αστοχήσει και τη δεύτερη φορά. Σε συγκεκριμένες στιγμές στο δεύτερο μέρος έπρεπε να είμαστε πιο υπομονετικοί και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα πιο σωστά. Είναι αυτό που είναι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς που έχουμε μπροστά μας την Κυριακή». 

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.655 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την «κατάρρευση» του Παναθηναϊκού στο τρίτο σε πολλά παιχνίδια: «Θα έλεγα επιγραμματικά πως φταίει η συγκέντρωση και κάποια απειρία που υπάρχει από μεριάς μας. Φυσικά, πρέπει να το διορθώσουμε. Είναι σωστή, αλλά φανερή επισήμανση». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.