ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Βαρύ για τον Παναθηναϊκό οι τέσσερις σερί ήττες από ΠΑΣ, ο Γιοβάνοβιτς το ξέρει»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέρει πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό να κερδίσει τα Γιάννενα και μίλησε για τα πλάνα του.

Νικολογιάννης: «Βαρύ για τον Παναθηναϊκό οι τέσσερις σερί ήττες από ΠΑΣ, ο Γιοβάνοβιτς το ξέρει»

Να πάρουν… πατριωτικά το γεγονός ότι έχουν γνωρίσει τέσσερις συνεχόμενες ήττες από τον ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει στον Παναθηναϊκό, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας ότι… ποντάρει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για αυτό.

«Θα δούμε τον Σένκεφελντ αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι. Ο Σάρλια θα είναι διαθέσιμος, να δούμε αν θα κάνει κάποια αλλαγή ή όχι. Είναι πολύ πιθανό να διατηρηθεί ο Σάντσες στην 11άδα. Αν έπαιζαν την Τετάρτη ίσως έκανε αλλαγές, τώρα δεν το βλέπω γιατί είναι μεγάλη η χρονική απόσταση ανάμεσα στα δύο ματς. Είναι πολύ βαρύ για τον Παναθηναϊκό να έχει τέσσερις σερί ήττες από τα Γιάννενα, κανονικά θα έπρεπε να τους κάνουν πλύση εγκεφάλου. Ο Γιοβάνοβιτς το ξέρει και θα τους το περάσει», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στο 4-3-3 που παίζει πλέον το «τριφύλλι» το οποίο ο Γιοβάνοβιτς είχε στο μυαλό του και στην καλοκαιρινή προετοιμασία αλλά του άλλαξε γνώμη η πολύ καλή παρουσία του Καρλίτος πίσω από τον φορ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.381 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νικολογιάννης επισήμανε πως με νίκη επί του ΠΑΣ ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να έχει διπλό βαθμολογικό όφελος, μετά τη χθεσινή ισοπαλία του ΟΦΗ με τον Άρη και να συγκεντρωθεί στο Κύπελλο για να κάνει καλές γιορτές.

Ενώ για την αποχώρηση του Μπουζούκη από τους «πράσινους» σημείωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τουρκικές ομάδες, αλλά ο ίδιος κοιτάζει να βρει ομάδα με προοπτική και εάν έρθει πρόταση τον Γενάρη θα παραχωρηθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.