ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός Β: Η αποστολή για το ματς με τα Χανιά

Δείτε την αποστολή της δεύτερης ομάδας του τριφυλλιού για την αναμέτρηση με τα Χανιά.

Παναθηναϊκός Β: Η αποστολή για το ματς με τα Χανιά

Με προπόνηση το μεσημέρι στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για το εντός έδρας ματς με τα Χανιά στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Το πρόγραμμα των Πράσινων περιλάμβανε προθέρμανση, άσκηση με κατοχή μπάλας και δίτερμα ενεργοποίησης.

Από την προπόνηση απουσίασε ο τραυματίας Πάνκα, ενώ Σουρδής και Σερπέζης συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Γιάννης Βονόρτας ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το αυριανό (18/12, 14:45) παιχνίδι στον Ασπρόπυργο.

Αυτοί είναι οι: Aθανασακόπουλος, Αντωνίου, Βαγιαννίδης, Δημητρίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Μαρτίνης, Ματσαδές, Οικονομάκης, Ρόμπι, Σαντικάι, Σαρδέλης, Σέχου, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης, Χριστογεώργος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.