ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Give Away: Κάντε δικη σας τη συλλεκτική «Παναθηναϊκούπολη»

Το panathinaikos24.gr σε συνεργασία με την εκδοτική Belle Epoque σας κάνουν δώρο ένα βιβλίο «Παναθηναϊκούπολη» μέσω give away.

Give Away: Κάντε δικη σας τη συλλεκτική «Παναθηναϊκούπολη»

Το panathinaikos24.gr σε συνεργασία με την εκδοτική Belle Epoque σας κάνουν δώρο ένα βιβλίο «Παναθηναϊκούπολη» μέσω give away.

Το βιβλίο απευθύνεται τόσο σε παιδιά άνω των εννέα ετών, όσο και σε ενήλικες που, μέσα από ένα ευχάριστο ανάγνωσμα, επιθυμούν να νοιώσουν την ανεμελιά και την περηφάνια της νιότης τους.

Πρωταγωνιστές της «Παναθηναϊκούπολης» είναι δυο νεαροί φίλοι οι οποίοι, με έναν μεταφυσικό τρόπο, ταξιδεύουν σε σημαντικές στιγμές του «πράσινου» παρελθόντος. Στις περιπέτειές τους γνωρίζουν όλα εκείνα τα πρόσωπα που γιγάντωσαν τον Παναθηναϊκό, και γίνονται μάρτυρες μυθικών αγώνων, όπως το «8-2» επί του Ολυμπιακού ή η πρόκριση στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το βιβλίο αποτελεί επανέκδοση του πρώτου βιβλίου του Ανδρέα Οικονόμου. Τα κείμενα εμπλουτίστηκαν, προστέθηκαν νέες συναρπαστικές περιπέτειες, ενώ η εικονογράφηση του Πέτρου Μπάλτα ζωντάνεψε τις ιστορίες.

Η «Παναθηναϊκούπολη» διατίθεται σε όλα τα κεντρικά βιβλία. Επίσης, αποκλειστικά στο vivliapao.gr πωλείται η συλλεκτική έκδοση του βιβλίου, που περιλαμβάνει πολλά επιπλέον δώρα, όπως κόμιξ, ημερολόγιο, χριστουγεννιάτικα στολίδια κ.α.

Το συλλεκτικό πακέτο περιλαμβάνει: το βιβλίο «Παναθηναϊκούπολη», ημερολόγιο 2022, τετράδιο, χριστουγεννιάτικο στολίδι, έξι καρτ ποστάλ, το graphic novel «Ποτέ δεν τον αφήνω», αφίσες Τζιμπρίλ Σισέ και Δημήτρης Σαραβάκος, δύο σελίδες με αυτοκόλλητα.

Μπείτε στο instagram του panathinaikos24.gr και δείτε τον τρόπο που θα συμμετάσχετε στην κληρωση. Ο νικητής θα γίνει γνωστός την παραμονή των Χριστουγέννων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.