ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Give Away: Κάντε δικη σας τη συλλεκτική «Παναθηναϊκούπολη»

Το panathinaikos24.gr σε συνεργασία με την εκδοτική Belle Epoque σας κάνουν δώρο ένα βιβλίο «Παναθηναϊκούπολη» μέσω give away.

Give Away: Κάντε δικη σας τη συλλεκτική «Παναθηναϊκούπολη» | panathinaikos24.gr

Το panathinaikos24.gr σε συνεργασία με την εκδοτική Belle Epoque σας κάνουν δώρο ένα βιβλίο «Παναθηναϊκούπολη» μέσω give away.

Συναγερμός για τον νέο μύκητα Candida Auris: Ξεκίνησε να σκοτώνει και στην Ελλάδα
Συναγερμός για τον νέο μύκητα Candida Auris: Ξεκίνησε να σκοτώνει και στην Ελλάδα 35.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το βιβλίο απευθύνεται τόσο σε παιδιά άνω των εννέα ετών, όσο και σε ενήλικες που, μέσα από ένα ευχάριστο ανάγνωσμα, επιθυμούν να νοιώσουν την ανεμελιά και την περηφάνια της νιότης τους.

Πρωταγωνιστές της «Παναθηναϊκούπολης» είναι δυο νεαροί φίλοι οι οποίοι, με έναν μεταφυσικό τρόπο, ταξιδεύουν σε σημαντικές στιγμές του «πράσινου» παρελθόντος. Στις περιπέτειές τους γνωρίζουν όλα εκείνα τα πρόσωπα που γιγάντωσαν τον Παναθηναϊκό, και γίνονται μάρτυρες μυθικών αγώνων, όπως το «8-2» επί του Ολυμπιακού ή η πρόκριση στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Το βιβλίο αποτελεί επανέκδοση του πρώτου βιβλίου του Ανδρέα Οικονόμου. Τα κείμενα εμπλουτίστηκαν, προστέθηκαν νέες συναρπαστικές περιπέτειες, ενώ η εικονογράφηση του Πέτρου Μπάλτα ζωντάνεψε τις ιστορίες.

Η «Παναθηναϊκούπολη» διατίθεται σε όλα τα κεντρικά βιβλία. Επίσης, αποκλειστικά στο vivliapao.gr πωλείται η συλλεκτική έκδοση του βιβλίου, που περιλαμβάνει πολλά επιπλέον δώρα, όπως κόμιξ, ημερολόγιο, χριστουγεννιάτικα στολίδια κ.α.

Το συλλεκτικό πακέτο περιλαμβάνει: το βιβλίο «Παναθηναϊκούπολη», ημερολόγιο 2022, τετράδιο, χριστουγεννιάτικο στολίδι, έξι καρτ ποστάλ, το graphic novel «Ποτέ δεν τον αφήνω», αφίσες Τζιμπρίλ Σισέ και Δημήτρης Σαραβάκος, δύο σελίδες με αυτοκόλλητα.

Μπείτε στο instagram του panathinaikos24.gr και δείτε τον τρόπο που θα συμμετάσχετε στην κληρωση. Ο νικητής θα γίνει γνωστός την παραμονή των Χριστουγέννων.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close