ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Φιλοξενεί τον Ηλυσιακό στην αυλαία του 2021

Ο πρωταθλητής χειμώνα Παναθηναϊκός, φιλοξενεί στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά τον Ηλυσιακό (17.00) και θέλει το εύκολο «τρίποντο», για να κλείσει νικηφόρα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2021.

Παναθηναϊκός: Φιλοξενεί τον Ηλυσιακό στην αυλαία του 2021

Οι πράσινες του Απόστολου Οικονόμου λίγες ημέρες μετά την πρόκριση τους στις 8 καλύτερες ομάδες του Challenge Cup, θέλουν να προσθέσουν άλλη μια καλή εμφάνιση και να ολοκληρώσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους για το 2021.

Κόντρα στην ομάδα του Ηλυσιακού, ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το αποδείξει έμπρακτα στο τάραφλεξ του κλειστού γηπέδου στον Άγιο Θωμά.

Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Παναθηναϊκού δεν υπάρχουν, με τον προπονητή της ομάδας, Απόστολο Οικονόμου να έχει όλες του τις αθλήτριες διαθέσιμες.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00, με τους Μαρκάτη και Γεωργάκη, να είναι το δίδυμο των διαιτητών που θα διευθύνει τον αγώνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

«Απ. Κόντος» Ν. Φιλαδέλφεια 15.30: ΑΕΚ – ΑΠΣ Αίας Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Μεταξά, Παρατηρητής: Ρίγκος, Επόπτες: Κολλάρου, Μπάμπαλης, Γραμματεία: Κρανιά.

Αγ. Θωμά Μαρούσι 17.00: Παναθηναϊκός ΑΟ – Ηλυσιακός ΑΟ Διαιτητές: Μαρκάτης, Γεωργάκη, Παρατηρητής: Παπαστάμος, Επόπτες: Παυλάκης, Κώτσιας, Γραμματεία: Οικονόμου Δ..

Μαρκόπουλου 18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil – ΑΣΠ Θέτις Διαιτητές: Κυριοπούλου, Νικάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Μαλλιάρα, Τσίτσικας, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης 19.00: ΑΟ Θήρας – ΠΑΟΚ Διαιτητές: Κουτσούλας, Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες: Δρόσος, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Γαρδέλη.

Μίκρα 19.30: ΑΣ Άρης – Πανναξιακός ΑΟΝ Διαιτητές: Μπέλλος Εμ., Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Παπαδοπούλου, Φλώρου, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

«Π. Σαλπέας» 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας – ΑΟ Λαμίας 2013 Διαιτητές: Ονόπας, Μάλφας, Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Καλούδας, Γραμματεία: Νικολάου.

«Στ. Καλαϊτζής» 20.00: ΑΟΝ Αμαζόνες – Ολυμπιακός ΣΦΠ Διαιτητές: Χρηστίδης, Μαύρος, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Σταθοπούλου, Σταυρόπουλος, Γραμματεία: Κρητικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.