ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εκλογές ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας!

ΕΚΤΑΚΤΟ!

Εκλογές ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας!

Εκλογές ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, κλείνοντας την ομιλία του για τον προϋπολογισμό, ενώ είχε προηγηθεί ολομέτωπη επίθεση εφ όλης της ύλης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Έχετε σήμερα η ευκαιρία σας φανείτε αντάξιοι της ευθύνης σας. Να ανεβείτε σε αυτό το βήμα και αντί για δικαιολογίες, ψέματα και ύβρεις στους πολιτικούς αντιπάλους, φερθείτε έτοιμα και να δώσετε διέξοδο στο αδιέξοδο. Να παραιτηθείτε κύριε Μητσοτάκη και να προκηρύξετε εκλογές, να προκηρύξετε εκλογές να δώσετε τη δυνατότητα στη λαϊκή ετυμηγορία να δώσει διέξοδο. Πατάτε δύο χρόνια στο λαιμό της χώρας και σε αποτελέσματα δημοσκοπήσεων. Ιδού η Ρόδος. Σας ζητάμε να δώσετε λύση. είχατε να διαχειριστείτε την κρίση, είστε όχι μόνο ανεπαρκής αλλά επικίνδυνος. Ως εδώ λοιπόν. Σας ζητώ σας δώσετε το δικαίωμα στον ελληνικό λαό να σας κρίνει για να ξεφύγει χώρα από τον κλοιό της πολιτικής σας». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους πολίτες να αντισταθούν στην κυβέρνηση.

Πηγή: ethnos.gr

Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics)
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics) 4.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...