ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Κυριάρχησε η Κ17 με «4άρα» επί του Απόλλωνα

Οι Πράσινοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο κι επικράτησαν 2-4 της Ελαφράς Ταξιαρχίας εκτός έδρας.

Κυριάρχησε η Κ17 με «4άρα» επί του Απόλλωνα

Τη δεύτερη σερί νίκη του και την ένατη συνολικά πανηγύρισε η Κ17 του Παναθηναϊκού για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ17. Οι Πράσινοι έπαιξαν κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο κι επιβλήθηκαν με 2-4 του Απόλλωνα στο Πανόραμα Φυλής κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με βροχή και δυνατό αέρα.

Οι παίκτες του Βασίλη Παπαδάκη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κυριάρχησαν, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, πέτυχαν τέσσερα γκολ, είχαν δύο δοκάρια, δημιούργησαν φάσεις, ενώ έχοντας πάρει το… μάθημά τους απ’ την πρόσφατη ήττα απ’ τον Ατρόμητο, όταν ο Απόλλων προσπάθησε για την ανατροπή, διαχειρίστηκαν εξαιρετικά την κατάσταση και σφράγισαν μια πολύ σημαντική νίκη που τους διατηρεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε εξαρχής τον Απόλλωνα και άνοιξε το σκορ νωρίς στο ματς. Στο 11′, έπειτα από φάση διαρκείας και κόντρες μέσα στην περιοχή, ο Σπαθάρης πάσαρε προς τον Ρομάνο, ο οποίος άνοιξε το σκορ (0-1). Ο Απόλλων προσπάθησε να απαντήσει με σουτ που κατέληξε λίγο άουτ αλλά το Τριφύλλι βρήκε και δεύτερο τέρμα μετά από καταπλητική ανάπτυξη απ’ τα δεξιά. Στο 30′ ο Κανάκης έκανε εξαιρετική πάσα στον χώρο και ο Ναλιτζής πλάσαρε με ιδανικό τρόπο για το 0-2.

Οι Πράσινοι συνέχισαν την πίεσή τους χάνοντας δύο ευκαιρίες για γκολ με ατομική ενέργεια του Ναλιτζή στο 36′ και συνεργασία του Ρομάνο με τον Νότα, ο οποίος νικήθηκε σε τετ α τετ απ’ τον Νικολούδη στο 38′, ενώ στο 40′ οι παίκτες του Τριφυλλιού έχασαν νέα μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Ναλιτζή και τον Ρομάνο.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός σε κάποιες στιγμές του αγώνα και στο 48′ είχε δοκάρι σε σουτ του Νότα έξω απ’ την περιοχή. Ο Απόλλων είχε μια φάση στο 52′ αλλά ο Μέμα απέκρουσε σε κόρνερ και το Τριφύλλι έφτασε στην επίτευξη ενός ακόμη γκολ στο 57′. Ο Ρομάνο, ο οποίος κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος και διαμόρφωσε το 0-3 σκοράροντας για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Ο Απόλλων προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς καθώς στο 76′ μείωσε σε 1-3 με κεφαλιά απ’ το ύψος του πέναλτι και στο 81′ έφτασε στο 2-3 με εκτέλεση πέναλτι του ίδιου παίκτη. Οι Πράσινοι όμως που πήραν το… μάθημά τους απ’ την πρόσφατη ήττα απ’ τον Ατρόμητο που μετέτρεψε σε ελάχιστα λεπτά το 1-2 σε 4-2, διατήρησαν την ψυχραιμία τους κι αφού είχαν δοκάρι στο 89′ έπειτα από ατομική ενέργεια του Διαμαντή, στο 90′ «κλείδωσαν» τη νίκη και το τρίποντο με γκολ του Καραγκούνη μετά από πάσα του Νότα.

Απόλλων: Νικολούδης, Τζαβάρας, Ρουμελιώτης, Αλεφραγκής, Παπαδόπουλος, Δόριζας, Στεφάνου, Σοφούλης, Κωσταδήμας, Γκουτζιούπας, Καλύμνιος. Παναθηναϊκός: Μέμα, Κανάκης, Διαμαντής, Κάτρης (61′ Δάμης), Φικάι, Νικολετόπουλος, Νότας, Ορμενάι (61′ Λάζαρης), Ναλιτζής (73′ Καραγκούνης), Σπαθάρης (84′ Βαγιανίδης), Ρομάνο (84′ Χασανάγκο).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE