ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκη με Προμηθέα για ψυχολογική ώθηση ενόψει Ολυμπιακού

Στις εγχώριες υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Basket League, στρέφει το βλέμμα του ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει σήμερα (19:00, ΕΡΤ-1) εντός έδρας τον Προμηθέα Πάτρας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Νίκη με Προμηθέα για ψυχολογική ώθηση ενόψει Ολυμπιακού

Οι «πράσινοι» μετά από μία «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα όπου συνοδεύτηκε από δύο διαδοχικές ήττες αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα την ομάδα του Προμηθέα, με στόχο να πάρει μια σημαντική νίκη και να ανεβάσουν την ψυχολογία τους, ενόψει του ντέρμπι της ερχόμενης Πέμπτης (23/12) με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Δημήτρη Πρίφτη δεν υπάρχουν, αφού μοναδικός απόντας είναι ο Τζεχάιβ Φλόιντ, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ρόστερ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Τσαρούχα, Ζαχαρής και Χριστινάκης θα είναι οι τρεις διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.164 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, να θυμίσουμε πως για το σημερινό παιχνίδι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ορίσει γενική είσοδο 1 ευρώ, ενώ θα υπάρξει και η δυνατότητα εθελοντικής αιμοδοσίας για αυτούς που το επιθυμούν.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 19:00, με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ-1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.