ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κόντρα στις Εσπερίδες για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει τις Εσπερίδες εκτός έδρας (19:30, Live Streaming) και θέλει τη νίκη για να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Κόντρα στις Εσπερίδες για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Μετά από απραξία μιας εβδομάδας, η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη επιστρέφει σε αγωνιστική δράση, αυτή τη φορά για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πράσινες κοντράρονται εκτός έδρας με τις Εσπερίδες σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο πρέπει η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη να πιστοποιήσει την ανωτερότητά της και εντός παρκέ.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγωνιστικά ζητήματα για το τριφύλλι δεν υπάρχουν, με το τζάμπολ του αγώνα να είναι προγραμματισμένο για τις 19:30. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μαγκλογιάννης, Φραγκούλη και Τηγάνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.