ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διάψευση Παναθηναϊκού για Πίρσμαν!

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Μάρβιν Πίρσμαν υπογράφει στο τριφύλλι.

Διάψευση Παναθηναϊκού για Πίρσμαν!

Κατηγορηματική ήταν η διάψευση του Παναθηναϊκού στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μάρβιν Πίρσμαν να υπογράφει στο τριφύλλι.

Οι πράσινοι όπως τόνιζαν δεν έχουν προχωρήσει με κανένα υποψήφιο στόχο, ενώ οπως σημείωναν όλως τυχαίως αυτό το δημοσίευμα είδε το φως της δημοσιότητας όλως τυχαίως την ημέρα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Πίρσμαν εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ άλλης ομάδας τις τελευταίες μέρες και ξαφνικά συγκεκριμένα Μέσα εμφάνισαν την μεταγραφή του στο τριφύλλι τελειωμένη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.706 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τυχαίο; Μάλλον όχι καθώς τίποτα δεν γίνεται τυχαία…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.