ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκη με ανατροπή και στο +6 η Κ19

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καλαφάτης» και παρέμεινε αήττητος για έκτο σερί ματς.

Νίκη με ανατροπή και στο +6 η Κ19

Ακάθεκτος συνεχίζει τη νικηφόρο πορεία του στην κορυφή του πρωταθλήματος Super League Κ19 ο Παναθηναϊκός. Η Κ19 του Τριφυλλιού επικράτησε 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καλαφάτης» για τη 15η αγωνιστική, πανηγύρισε την τέταρτη σερί νίκη της τον τελευταίο μήνα (παρέμεινε αήττητη για έκτο σερί ματς) και διεύρυνε τη διαφορά της απ’ τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης στους έξι βαθμούς.

Μολονότι η ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε εξαιρετικά, πέτυχε τρία γκολ και έφτασε σε μια σημαντική νίκη στο δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου.

Το παιχνίδι δεν άρχισε καλά για τον Παναθηναϊκό που αιφνιδιάστηκε απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ένα λάθος στην άμυνα οδήγησε στο 0-1 μόλις στο 6′. Ωστόσο, οι Πράσινοι πήραν άμεσα τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 18′ έφτασαν στην ισοφάριση (1-1) με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυριόπουλου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πίεση του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε, κι αφού στο 24′ ο Φρόκου νικήθηκε απ’ τον αντίπαλο γκολκίπερ και στο 35′ ο Καλοσκάμης «σημάδεψε» το δοκάρι, ήρθε το γκολ της ανατροπής. Στο 37′ ο Βολάκης πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια κι έβγαλε την ασίστ για τον Μπιλάλ, ο οποίος πέτυχε το 2-1.

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αλλά οι Πράσινοι διατήρησαν το έλεγχο, ενώ στο 75′ πήραν διαφορά ασφαλείας. Ο Μπιλάλ ήταν εύστοχος σε εκτέλεση πέναλτι γράφοντας το 3-1 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Το Τριφύλλι θα μπορούσε να πετύχει ακόμη ένα γκολ αλλά το σουτ του Συμενωνίδη στο 83′ τράνταξε το δοκάρι. Αντ’ αυτού ο ΠΑΣ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 85′ μειώνοντας σε 3-2 αλλά οι Πράσινοι διαχειρίστηκαν έξυπνα το προβάδισμα μέχρι τέλους και πανηγύρισαν μια πολύτιμη νίκη.

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Ζαφείρης (62′ Καμαρός), Παυλάκης, Καρνέσης, Χαχούλης (62′ Συμεωνίδης), Κωστόπουλος, Κυριόπουλος (75′ Νταμπίζας), Λιατίφης (32′ Καλοσκάμης), Μπιλάλ, Φρόκου, Βολάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Πήλιος, Ρίζος, Γωγουβίτης, Ντόντης, Μπέλλος, Φερεντίνος, Τσίρης, Πάνος, Κύρκος, Γερονικολός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.