ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επίδειξη δύναμης και πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εμφατικά από την έδρα των Εσπερίδων (76-57) και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ριντ (16π.) Χολμς (15 π.), και η Λύμουρα (13 ασ.) ήταν οι κορυφαίες για την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη.

Επίδειξη δύναμης και πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό!

Το «τριφύλλι» επιβλήθηκε των Εσπερίδων με 57-76 και γίνεται η δεύτερη ομάδα που περνάει στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και «έχτισε» μια διαφορά 10 πόντων (16-26) απέναντι στις αξιόμαχες Εσπερίδες.

Στη συνέχεια, έπεσε ο επιθετικός ρυθμός του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μειώσουν και το ημίχρονο να ολοκληρωθεί 27-33.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.007 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο μέρος οι «πράσινες» μπήκαν αποφασισμένες να πάρουν τη νίκη και προηγήθηκαν με 11 πόντους (39-50) στη λήξη της τρίτης περιόδου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι αθλήτριες της κόουτς Καπογιάννη πάτησαν το γκάζι και «καθάρισαν» το ματς με 57-76.

Κορυφαίες για τον Παναθηναϊκό ήταν η Ριντ με 16 π. και 8 ριμπ., η Χολμς με 15 π. και η Σμιθ με 14 π. και 12 ριμπ.

Τα δεκάλεπτα: 16-26, 27-33, 39-50, 57-76

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...