ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στη βοήθεια που έδωσε ο κόσμος στην ομάδα σήμερα.

Γιοβάνοβιτς: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη τύπου:

«Καταρχάς συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί κερδίσαμε έναν σημαντικό αντίπαλο. Μία ομάδα που είναι πολύ πειθαρχημένη και δύσκολα την κερδίζεις. Έπρεπε να έχουμε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι για να ελέγχουμε το ματς και από την άλλη πλευρά να μην αφήσουμε πολλούς χώρους για τις αντεπιθέσεις που μπορεί να έκανε ο ΠΑΣ. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το ματς αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε χώρους. Στο δεύτερο μέρος από την αρχή είχαμε τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται σε ένα τέτοιο ματς για να μπορούμε να ανοίξουμε τις γραμμές του αντιπάλου και αυτό ήταν προϊόν του γκολ και μετά το 1-0 δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη αντίδραση που θα μπορούσε να μας ανησυχήσει. »

Για το εάν η ομάδα δένει ή μπαίνει μια νοοτροπία νικητή πλέον:

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic) 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δύσκολο να απαντήσω. Έχει από όλα μέσα. Είχαμε κάνει και στην αρχή του πρωταθλήματος κάποια ματς. Μερικά ήταν καλά. Το τελευταίο διάστημα αλλάξαμε κάποια πράγματα για να διορθώσουμε το ματς. Είμαστε σε κάποια φάση που μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο μας αναφορικά με το τι θέλουμε. Είμαστε, λόγω των αποτελεσμάτων μας, υπό μόνιμη πίεση κάθε αγωνιστική, η οποία είναι φυσιολογική για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και μπορούμε να ζούμε με αυτή και να αγωνιστούμε ήρεμα. Είναι σημαντικό πράγμα για μια ομάδα σαν εμάς να μην αλλάζουμε τον τρόπο του παιχνιδιού αναλόγως τον αντίπαλο, έχοντας αυτή τη πίεση που πρέπει να έχει μια μεγάλη ομάδα. Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Ξέρω πως όταν κερδίσουμε είμαστε όλοι χαρούμενοι αλλά σίγουρα κάνουν όλοι μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον.»

Για το αν η πίεση από το πρώτο λεπτό ήταν το κλειδί του ματς:

«Σε όλα τα ματς προσπαθούμε να κάνουμε το ίδιο. Κάποιες φορές φαίνεται πιο εύκολο. Γενικώς επειδή είμαστε ομάδα που θέλει να έχει τον έλεγχο και προσπαθούμε όσο πιο γρήγορα να κερδίσουμε τη μπάλα. Δεν είμαστε όμως μόνοι στο γήπεδο. Δεν έγινε κάτι διαφορετικό από τα άλλα ματς. Όταν παίζουμε εντός θέλουμε να είμαστε ενεργητικοί στον αγωνιστικό χώρο για να έχουμε και τη συμπαράσταση του κόσμου και αυτό ήταν εμφανές στην αρχή του 2ου ημιχρόνου. Είχαμε άμεση ανταπόκριση από το κοινό και αυτό μας βοήθησε στο τέλος.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...