ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Τζήλο και Περέα εδώ είναι Λεωφόρος!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα ενώ στέκεται στην προκλητική διαιτησία του Τζήλου και στην απαράδεκτη συμπεριφορά του Περέα.

Τζήλο και Περέα εδώ είναι Λεωφόρος!

Και τι δεν έκαναν ο Τζήλος και ο Περέα, για να σταματήσουν τον Παναθηναϊκού. Ο εμετικός Τζήλος χάρισε αποβολή σε Σάλιακα στο πρώτο ημίχρονο και Περέα στο δεύτερο και έκανε ότι πέρναγε από το χέρι του, για να μην κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Σαν να ήταν σε αποστολή. Ο Περέα λές και προερχόταν από τον …Ολυμπιακό, προκαλούσε τους πρώην συμπαίκτες του, τους χτύπαγε εκτός φάσης, βούταγε συνέχεια για να κερδίσει φάουλ και πέναλτι και τι κατάφερε στο τέλος; Τον σιχάθηκε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που τον αποδοκίμασε και είχε το θράσος αυτό το …γατάκι να απαντήσει κιόλας στον κόσμο βγαίνοντας αλλαγή. Ποιος; Ο Περέα που αν δεν ήταν ο Παναθηναϊκός δεν θα τον ήξερε η μάνα του. Και ήρθε αυτό το γατί να πουλήσει τσαμπουκά στην Λεωφόρο. Γιασάν του μάγκα του Γιοβάνοβιτς που είπε το καλοκαίρι ότι δεν τον θέλει διότι θέλει επιθετικούς, που να ξέρουν μπάλα και όχι να είναι άτεχνοι όπως ο Περέα.

Κόντρα στον Τζήλο και στον ΠΑΣ που έπαιζε αντιποδόσφαιρο και κάτς ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς έκανε αυτό, που έπρεπε. Κέρδισε πολύ άνετα πατώντας γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, όπου σε 15 λεπτά έβαλε δύο γκολ. Το πρώτο από πάσα του Βιγιαφάνιες στον Χουάνκαρ, σέντρα του Ισπανού και κεφαλιά-οβίδα του Μαουρίσιο. Και το δεύτερο από σέντρα του Βιγιαφάνιες και κεφαλιά του Σάντσες.

Με ηρεμία και απόλυτη συγκέντρωση και με μάτι που γυάλιζε οι παίκτες του Παναθηναϊκού έβαλαν τέλος σε αυτή την πλάκα. Ο ΠΑΣ είχε τέσσερις συνεχόμενες νίκες και η πλάκα τελείωσε στην Λεωφόρο. Με εξαίρεση ένα φάουλ του Σάλιακα στο δοκάρι(θα έπρεπε να είχε αποβληθεί πιο πριν) ο Μπρινιόλι δεν αισθάνθηκε ότι υπήρχε αντίπαλος δεν έκανε ούτε μία επέμβαση. Πέρασε ένα ήσυχο βράδυ, αφού τα Γιάννινα μόνο να αμύνονται ήξεραν με πούλμαν μπροστά στην εστία, να ρίχνουν ξύλο με την ανοχή του Τζήλου, δεύτερη πάσα αν άλλαζαν άνοιγαν σαμπάνια. Και εμείς εδώ στην Ελλάδα αντί να πούμε μπράβο σε προπονητές σαν τον Γιοβάνοβιτς, τον Αναστασίου που μαθαίνουν τις ομάδες τους να παίζουν ποδόσφαιρο λέμε μπράβο στους Μεταξάδες, που μαθαίνει την ομάδα του να παίζει αντιποδόσφαιρο.

Τον… ξεμυάλισε η Μακάμπι, τον ξελάσπωσε ο Μήτογλου και τον απογείωσε ο κόσμος του
Τον… ξεμυάλισε η Μακάμπι, τον ξελάσπωσε ο Μήτογλου και τον απογείωσε ο κόσμος του 5.350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με αυτή τη νίκη η ομάδα μπήκε τετράδα και με παιχνίδι λιγότερο και πέτυχε το αυτονόητο. Επιτυχία για τον Παναθηναϊκό είναι μόνο οι τίτλοι, όχι η έξοδος στην Ευρώπη. Το καλό για την ομάδα είναι ότι παρουσιάζει πρόοδο ποδοσφαιρικά και αυτό το καταλαβαίνεις βλέποντας πως έπαιζε στην αρχή της περιόδου και πως παίζει τώρα.

*Για να κάνουμε ήρεμες γιορτές πρέπει να κερδίσει η ομάδα και στον Βόλο και να προκριθεί. Και το ματς θα είναι δύσκολο διότι ο Βόλος παίζει ποδόσφαιρο και όχι αντιποδόσφαιρο όπως ο ΠΑΣ του Μεταξά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.