ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάντσες: «Θέλω να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που μου δίνει ο προπονητής – Αφιερώνω το γκολ στη σύζυγό μου και στο παιδί που περιμένουμε»

Τι δήλωσε ο Φακούντο Σάντσες για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η αφιέρωση που έκανε και πως θέλει να συνεχίσει ν' αγωνίζεται.

Σάντσες: «Θέλω να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που μου δίνει ο προπονητής - Αφιερώνω το γκολ στη σύζυγό μου και στο παιδί που περιμένουμε»

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Φακούντο Σάντσες μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε πως το αφιερώνει στη σύζυγό του, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φακούντο Σάντσες:

«Ήταν το πρώτο μου γκολ και πράγματι το χάρηκα. Είχαμε την εξυπνάδα να παίξουμε με υπομονή περιμένοντας τους αντιπάλους μας. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ μπήκαν με μεγάλη διάθεση στο γήπεδο, σταδιακά έπεσε η απόδοση τους και σε εκείνο το χρονικό σημείο βρήκαμε την ευκαιρία να πατήσουμε στην περιοχή τους.

Θεωρώ ότι εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που μου δίνει ο προπονητής μου και θα συνεχίσω ανάλογα. Αφιερώνω το γκολ που πέτυχα, στη σύζυγό μου και στο παιδί που περιμένουμε».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.029 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.