ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Σοβαρός και βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός – Απαράδεκτος ο Τζήλος»

Για εμφανή πρόοδο του Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης, μετά και τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Νικολογιάννης: «Σοβαρός και βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός - Απαράδεκτος ο Τζήλος»

Σημαντικά βελτιωμένος είναι ο Παναθηναϊκός στα τελευταία ματς και αυτό θα πρέπει να πιστοποιηθεί και στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Βόλο την Τετάρτη, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια τον ΠΑΣ, έδειξε υπομονή και έφτασε στο γκολ με μια φάση δουλεμένη στην προπόνηση. Η ομάδα είναι σοβαρή και βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια, με πέντε νίκες σε έξι ματς χάνοντας μόνο από την ΑΕΚ παρότι δεν το άξιζε», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΣ έκανε μόνο μια φάση, το δοκάρι του Σάλιακα που δεν έπρεπε να είναι στο γήπεδο γιατί έπρεπε να είχε αποβληθεί λίγο νωρίτερα με δεύτερη κίτρινη. Ο Τζήλος ήταν απαράδεκτος, είναι ένας διαιτητής που δείχνει ότι δεν μπορεί και καλό θα ήταν να αποχωρήσει μόνος του από το ποδόσφαιρο. Έκανε σωρεία λαθών».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης με το Βόλο είπε: «Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ δύσκολο και αν δεν είναι συγκεντρωμένος μπορεί να πάθει ζημιά. Ένας πιθανός αποκλεισμός θα χαλάσει την καλή εικόνα που έχει η ομάδα τον τελευταίο μήνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...