ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εισαγγελική έρευνα για την ανάρτηση κι άλλων ροζ βίντεο!

Το πράγμα παίρνει την νομική οδό.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εισαγγελική έρευνα για την ανάρτηση κι άλλων ροζ βίντεο!

Έρευνα διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτόδικων Θεσσαλονίκης για την ανάρτηση κι άλλων βίντεο με πορνογραφικό υλικό από τον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο, όπως μεταδίδει το GRTimes.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για το περιστατικό με την πρώην σύντροφο του γνωστού παρουσιαστή, το φως της δημοσιότητας είδαν και άλλες καταγγελίες για τη δημοσιοποίηση από τον ίδιο, πορνογραφικού υλικού με άλλες κοπέλες.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Και συγκεκριμένα το αδίκημα της “ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’εξακολούθηση”.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.445 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν. Την ίδια ώρα, ερευνάται αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα.

Πηγή: thetoc.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.