ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Δεν έχει παρθεί απόφαση για το αν θα αντικατασταθεί ο Φλόιντ»

Ο Δημήτρης Πρίφτης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει παρθεί η απόφαση για το αν θα αντικατασταθεί ο Φλόιντ ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πρίφτης: «Δεν έχει παρθεί απόφαση για το αν θα αντικατασταθεί ο Φλόιντ»

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ 3:

Για το αν το ΟΑΚΑ αποτελεί το… δεύτερο σπίτι του: «Εμείς οι προπονητές πραγματικά έχουμε δύο σπίτια και είμαι στο δεύτερο, ναι».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι πάντα ενδιαφέρον και σκληρό. Ανεξάρτητα από τα οικονομικά και τις δυσκολίες που διέπουν την ελληνική κοινωνία και στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν προβληματισμοί, όχι πολύ μεγάλα μπάτζετ. Αλλά διαμορφώνονται ανταγωνιστικό μπάτζετ, με ενδιαφέρον και προπονητές σε υψηλό επίπεδο».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις οκτώ σερί νίκες του Παναθηναϊκού στην Stoiximan Basket League και το κατά πόσο οι «πράσινοι» έχουν ως βασικούς στόχους τις εγχώριες διοργανώσεις:«Φαινομενικά μπορεί να το πει κάποιος αυτό, αλλά στο εσωτερικό της ομάδας δεν ισχύει αυτό. Για εμάς κάθε αναμέτρηση είναι μία πρόκληση και μία προσπάθεια να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από αυτό που έχουμε δείξει ειδικά στην Euroleague. Προφανώς κι η συγκομιδή μας στην Ευρώπη δεν είναι η καλύτερη ή αυτή που περιμέναμε.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ταυτόχρονα έχει πολύ δρόμο ακόμα όπως είπα κάθε αναμέτρηση έχει τις δυσκολίες της. Επομένως για εμάς κάθε αναμέτρηση είναι μία αυτόνομη αναμέτρηση, η οποία έχει ενδιαφέρον, έχει σημασία να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί, πιο συνεπείς, πιο ανταγωνιστικοί».

Για την αποχώρηση του Τζεχάιβ Φλόιντ και το αν θα έρθει αντικαταστάτης του: «Αυτή τη στιγμή στο θέμα της αντικατάστασης δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Ο Φλόιντ όπως ξέρετε ήταν εκτός ελληνικού πρωταθλήματος, έχουμε περισσότερους από έξι ξένους. Είναι μια κίνηση με δύο σκέλη και για τον παίκτη και για εμάς. Αφενός η ομάδα μας δεν έχει τη δυνατότητα να ξοδεύει χρήματα για κάποια παιδιά που δεν συμμετέχουν πάρα πολύ. Αφετέρου είναι μια κατεύθυνση που και εγώ ως προπονητής και γενικότερα αποφασίζουμε να ακολουθήσουμε. Από το να έχεις 15 παίκτες ίδιου επιπέδου, ίσως είναι καλύτερο να έχεις 13 ή 12 ή 14, που να αισθάνονται ασφάλεια και εμπιστοσύνη, προκειμένου να επιτευχθεί μια καλύτερη απόδοση μέσα από αυτή την ατμόσφαιρα. Έχει δύο σκέλη αυτή η κίνηση. Σε ό,τι αφορά το μέλλον, θα το δούμε. Αυτή τη στιγμή δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να πούμε».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το γεγονός πως οι «πράσινοι» δεν έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά θέλουν την νίκη για να κάνουν καλά Χριστούγεννα:«Καλώς ή κακώς έτσι είναι. Είναι μία παράδοση. Είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε με αυτή την παράδοση. Αναμφίβολα είναι ένα παιχνίδι το οποίο, άσχετα με το βαθμολογικό ή μη ενδιαφέρον, ανεξάρτητα σε ποια λίγκα απευθύνεσαι, έχει μία δική του αυτονομία και μια δική του δυναμική. Άρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.