ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ολοταχώς για sold out το ντέρμπι!

Μόλις λίγα μαγικά χαρτάκια έχουν μείνει για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα.

Ολοταχώς για sold out το ντέρμπι!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας. Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση αυτή όχι μόνο βρίσκονται σε κυκλοφορία, αλλά κοντεύουν πλέον να τελειώσουν.

Οι διαθέσιμες θέσεις που έχουν μείνει είναι λίγες και πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου το να ανακοινωθεί sold out, αν σκεφτεί κανείς ότι λόγω πανδημίας τα κλειστά γήπεδα ειδικά δεν έχουν ακόμα 100% πληρότητα.

Ο ενθουσιασμός του κόσμου του τριφυλλιού γι’ αυτό ματς είναι μεγάλος και η αλήθεια είναι πως το δείχνει έμπρακτα. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θέλουν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους σε αυτό το κρίσιμο ματς, προκειμένου να βοηθήσουν όσο μπορούν, ώστε η αγαπημένη τους ομάδα να επικρατήσει του αιώνιου αντιπάλου.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 27.108 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.