ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κάποτε τα Χριστούγεννα, ήρθαν νωρίτερα για τον Παναθηναϊκό: Ο Μπορέλι στην Ελλάδα και το αεροδρόμιο γίνεται… εμπόλεμη ζώνη! (video)

Ένας βραχύσωμος Αργεντινός, ονόματι Χουάν Χοσέ Μπορέλι, προσγειώνεται στο αεροδρόμιο του Ελληνικού. Χάνεται μέσα στο πλήθος που έσπευσε να τον υποδεχτεί, αλλά το σήμα-κατατεθέν του, η μακριά του χαίτη, που αποτελεί... διαπιστευτήριο της στενής του σχέσης με την στρογγυλή θεά, τον ξεχωρίζει.

Κάποτε τα Χριστούγεννα, ήρθαν νωρίτερα για τον Παναθηναϊκό: Ο Μπορέλι στην Ελλάδα και το αεροδρόμιο γίνεται… εμπόλεμη ζώνη! (video) | panathinaikos24.gr

Στον αγωνιστικό χώρο, όμως, χρειάζονται περίπου δύο χρόνια για να δείξει στον Παναθηναϊκό, όσα περίμενε να δει, όταν τον αποκτούσε!

«Όλοι αυτοί ήρθαν για μένα», ρώτησε τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη, ο οποίος τον υποδέχθηκε για τον Παναθηναϊκό. Αντίδραση λογική, αν αναλογιστεί κανείς πως ο 21χρονος τότε Αργεντινός, ήρθε από τη Ρίβερ Πλέιτ, χωρίς να έχει «χτίσει» ακόμη το όνομα που κουβαλά σήμερα. Παρόλα αυτά ο κόσμος των «πρασίνων» του επιφύλασσε θερμή υποδοχή. Μία από αυτές που μνημονεύονται και θα μνημονεύονται, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Και αισίως πέρασαν 30 χρόνια!

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Panathinaikos24 TV: “Οι κινήσεις του Γιοβάνοβιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση – Τι περιμένουμε και τι ισχύει”
Panathinaikos24 TV: “Οι κινήσεις του Γιοβάνοβιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση – Τι περιμένουμε και τι ισχύει” 3.923 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close