ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κάποτε τα Χριστούγεννα, ήρθαν νωρίτερα για τον Παναθηναϊκό: Ο Μπορέλι στην Ελλάδα και το αεροδρόμιο γίνεται… εμπόλεμη ζώνη! (video)

Ένας βραχύσωμος Αργεντινός, ονόματι Χουάν Χοσέ Μπορέλι, προσγειώνεται στο αεροδρόμιο του Ελληνικού. Χάνεται μέσα στο πλήθος που έσπευσε να τον υποδεχτεί, αλλά το σήμα-κατατεθέν του, η μακριά του χαίτη, που αποτελεί... διαπιστευτήριο της στενής του σχέσης με την στρογγυλή θεά, τον ξεχωρίζει.

Κάποτε τα Χριστούγεννα, ήρθαν νωρίτερα για τον Παναθηναϊκό: Ο Μπορέλι στην Ελλάδα και το αεροδρόμιο γίνεται... εμπόλεμη ζώνη! (video)

Στον αγωνιστικό χώρο, όμως, χρειάζονται περίπου δύο χρόνια για να δείξει στον Παναθηναϊκό, όσα περίμενε να δει, όταν τον αποκτούσε!

«Όλοι αυτοί ήρθαν για μένα», ρώτησε τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη, ο οποίος τον υποδέχθηκε για τον Παναθηναϊκό. Αντίδραση λογική, αν αναλογιστεί κανείς πως ο 21χρονος τότε Αργεντινός, ήρθε από τη Ρίβερ Πλέιτ, χωρίς να έχει «χτίσει» ακόμη το όνομα που κουβαλά σήμερα. Παρόλα αυτά ο κόσμος των «πρασίνων» του επιφύλασσε θερμή υποδοχή. Μία από αυτές που μνημονεύονται και θα μνημονεύονται, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Και αισίως πέρασαν 30 χρόνια!

Δείτε τη συνέχεια εδώ

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.547 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.