ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Παναγιωτόπουλος: Τουλάχιστον εννέα βίντεο στο μικροσκόπιο

Τουλάχιστον εννέα βίντεο έχουν ανέβει σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Αυτό ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος γυναίκας που κατηγορεί τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

Παναγιωτόπουλος: Τουλάχιστον εννέα βίντεο στο μικροσκόπιο

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Απόστολος Λύτρας, αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την ανάρτηση στο ίντερνετ περιεχομένου από προσωπικές στιγμές με ερωτικές συντρόφους του, που προσφέρεται σε «κοινή θέα», εν αγνοία τους.

Ο γνωστός δικηγόρος εκπροσωπεί κόρη φιλικού ζευγαριού του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία κατηγορεί επίσης τον παρουσιαστή πως ανέβασε σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου, τις προσωπικές τους στιγμές.

Η κοπέλα αυτή, όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας, «όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία».

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες», σημείωσε ο δικηγόρος αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Σε ό,τι αφορά τα θύματα και την «έλξη» για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές» προσέθεσε ο δικηγόρος.

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Κάλεσε την Εισαγγελία «να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Ο Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε και στην καταγγελία γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη πως λειτουργεί πλατφόρμα ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους.

Όπως είπε, την επισκέφθηκε και «είδα ανθρώπους να ανταλλάσσουν πληροφορίες για την σεξουαλική ζωή γυναικών από όλη την Ελλάδα. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πως την λένε, κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που την γνωρίζει ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας και όχι μόνο»!

Πηγή: Newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...