ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Στις 26/01 εντός έδρας με Τενερίφη Λαγκούνα

Ορίστηκε η ημερομηνία για την πρώτη αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού κόντρα στην Τενερίφη Λαγκούνα για τους «8» του Challenge Cup.

Παναθηναϊκός: Στις 26/01 εντός έδρας με Τενερίφη Λαγκούνα

Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου στα ματς την Ισπανική Τενερίφη Λαγκούνα, θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Challenge Cup.

Ο Παναθηναϊκός που απέκλεισε ως τώρα διαδοχικά τις Οστράβα και Οστάνδη θα παίξει το πρώτο ματς στην έδρα της και η αναμέτρηση ορίστηκε για τις 25 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης στις 20:00.

Είναι δεδομένο πως οι οπαδοί της ομάδας θα δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα για να δώσουν με τη σειρά τους ώθηση στο τριφύλλι για το πρώτο βήμα πρόκρισης, σε μια σεζόν όπου ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει δυναμικά και πρωταγωνιστεί τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και στοχεύει σε υψηλές διακρίσεις και κατακτήσεις τίτλων.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.939 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.