ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στην αστυνομία ο Παναγιωτόπουλος! (vid)

Εκτακτο!

Στην αστυνομία ο Παναγιωτόπουλος! (vid)

Μερικές ώρες αφού έγινε γνωστό ότι η αστυνομία ψάχνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου, εκείνος βγήκε από το σπίτι του λίγο μετά τις 14:30, πήρε το αυτοκίνητό του και σύμφωνα με πληροφορίες πηγαίνει να παραδοθεί.

Όπως γράφει το newsit.gr, τον Παναγιωτόπουλο ακολουθεί περιπολικό της αστυνομίας.

Ο πρώην συμπαρουσιαστής της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, αναζητείτο από την Αστυνομία ύστερα από την καταγγελία που έκανε χθες (21.12.2021) μια 23χρονη γυναίκα, με την οποία ο παρουσιαστής είχε σχέση όταν εκείνη ήταν 18 ετών και η οποία είδε ότι εκείνος είχε ανεβάσει σε πορνογραφικά sites φωτογραφίες και βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές!

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.599 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε σαν κύριος από το σπίτι του ενώ «<em class=αναζητείται»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.